19 / 04 / 2024

Karun Mücevher, Beverly Hillste mağaza açacak!

Karun Mücevher, Beverly Hillste mağaza açacak!

Karun Mücevherin kurucusu Karun Kıraç, son dönemde tesbihin de çok talep gördüğünü söyleyerek, Arap turistler çok tesbih alıyor. Şu aralar tespih yetiştiremiyoruz dedi



Aralarında Jennifer Lopez, Elton John, David Beckham gibi sinema ve spor dünyasından ünlülerin tasarımlarını kullandığı Karun Mücevher, Beverly Hillste mağaza açmayı ve Oscar ödüllerine sponsor olmayı planlıyor.

2012 başında yapılacak Oscar ödülleri töreninde henüz nihai imzayı atmadığı için adını açıklamadığı bir dünya yıldızıyla mücevherlerini kırmızı halıda sergileyeceklerini söyleyen Karun Mücevherin kurucusu Karun Kıraç, erkek ürünlerinde marka yüzü olması için ünlü sinema yıldızı George Clooney ile görüşmelerini sürdürdüklerini belirtti. Türkiyede şu anda tek mağazası olduğunu ve ikincisini açmak hazırlık yaptıklarını ifade eden Karun Kıraç, Hedefim Cartier, Tiffany&Co. gibi dünyaca ünlü bir marka olmak. Bir diğer hedefim ise Oscar törenine sponsor olmak. 2016 yılında da Hollywoodda Beverly Hillste mağaza açacağız dedi.

EYLEM TÜRK/Milliyet


Geri Dön