25 / 04 / 2024

Kaş Meclisi'nin Şubat toplantısında imar konuşuldu!

Kaş Meclisi'nin Şubat toplantısında imar konuşuldu!

Kaş Belediyesi'nin şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.Mecliste, Kaş merkezine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu, İmar Komisyonu'ndan geldiği şekliyle oyçokluğuyla kabul edildi.



Kaş Belediyesi'nin şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Oturumun açılışında konuşan Belediye Başkanı Halil Kocaer, "Belediye meclisimizin bugünkü toplantısında Kaş'ın sorunlarını, Kaş'ı geleceğe taşımak için önerileri konuşacağız. Kaş'ı geleceğe taşımak, daha temiz ve daha yaşanılır bir Kaş bırakmanın gayreti içindeyiz. Ülkemiz, daha çok dış odaklı sorunlarla boğuşuyor. Bu sorunlar elbette aşılacak" dedi. 

Mecliste, Kaş merkezine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu,  İmar Komisyonu'ndan geldiği şekliyle oyçokluğuyla kabul edildi. Belediyeye bağlı 54 mahallede daha önce köy tüzel kişiliğinde bulunan 2B vasıflı taşınmazların Kaş Mal Müdürlüğünden satın alınlmasına oyçokluğuyla karar verildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin çok amaçlı salon yapılması amacıyla tahsisini istediği Üzümlü Mahallesindeki 3 bin 400 metrekare, Sütleğen Mahallesi'ndeki 5 bin 576 metrekare arazinin tahsisi oybirliğiyle kabul edildi. İslamlar Mahallesi'ndeki 1165 metrekare arsanın kamulaştırılması oyçokluğuyla kabul edildi.


Antalaya İleri


Geri Dön