26 / 04 / 2024

Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim?

Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim?

Firma: Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat

Proje: Ankara Kaşmir Göl Evleri

Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim? sorusu 2014 yılının Kasım ayı olarak yanıtlanıyor. Kaşmir Göl Evleri projesinin fiyatları 2 oda 1 salon tipindeki daireler için 270 bin liradan başlayarak yükseliyor...





Durusu Blokları, Parksu Blokları, Göksu Blokları ve Aksu Blokları olarak adlandırılan Kaşmir Göl Evleri  14 blok olarak yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri projesi Ankara'da yer alıyor.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerden oluşan  Kaşmir Göl Evleri projesi 120 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat girişimi imzası ile hayat bulan Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim? sorusuna geçmeden önce projenin fiyatlarını aktaralım: 


Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim?


Kaşmir Göl Evleri fiyatları: 


2+1 daireler 270 bin liradan,

3+1 daireler 275 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor.


Kaşmir Göl Evleri toplamda 1.438 konuttan oluşuyor.  444 04 65 numaralı telefondan Kaşmir Göl Evleri 'nin daha detaylı bilgilerine ulaşabilirsiniz. 


Kaşmir Göl Evleri ödeme: 


Kaşmir Göl Evleri projesinde minimum yüzde 25'lik peşinat bedeli ödeniyor ve kalan yüzde 75'lik miktar için banka kredili ödeme yapılıyor. Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim? sorunun ayrıntıları şöyle: 


Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim?


Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim?

Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim? sorusu için 2014 yılı-Kasım olarak yanıtlanıyor. 


120 dönüm alan üzerinde yükselen Kaşmir Göl Evleri projesinde daire sahipleri için buhar banyosu, oyun alanları, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Kaşmir Göl Evleri projesinin açık adresi Göksu Mah. 2. İnönü Cad. 63932 Ada 2 Parsel Eryaman/  Ankara  olarak belirtiliyor. 



Telefon: 4440465

Web adresi: http://www.kasmirgolevleri.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön