25 / 04 / 2024

Kaşmir Yapı Göl Evleri satılık!

Kaşmir Yapı Göl Evleri satılık!

Firma: Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat

Proje: Ankara Kaşmir Göl Evleri

Kaşmir Yapı Göl Evleri satılık konut alternatifleri ve fiyat bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. 14 blok olarak yükselen proje Ankara'da yepyeni bir yaşam alanı olarak hayata geçirildi...



Kaşmir Yapı Göl Evleri satılık daire seçenekleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde.


MTN İnşaat, Gülsan Holding ve Köroğlu İnşaat ortak girişimi ile hayat bulan Kaşmir Göl Evleri, spor alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark ve çocuk oyun alanları gibi olanaklar da sunuyor.


120 bin metrekare arsa alanı üzerinde 14 blok olarak planlanan Kaşmir Göl Evleri  Ankara  Projesi, 2014 yılının Aralık ayında teslimlerine başlayacak.


Ankara Eryaman'da konumlandırılan Eryaman Kaşmir Göl Evleri için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede toplam 1.438 adet konuta yer veriliyor.



Kaşmir Yapı Göl Evleri satılık


Kaşmir Yapı Göl Evleri satılık daire fiyatları 295 bin TL'den başlangıç. gösteriyor. Proje hakkında detaylı bilgiler için 444 0 465 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Kaşmir Göl Evleri Ankara nerede?


Göksu Mah. 2. İnönü Cad. 63932 Ada 2 Parsel Eryaman/ ANKARA 


Telefon: 444 0 465

Web adresi: www.kasmirgolevleri.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön