25 / 04 / 2024

Kastamonu Entegre, ahşap ürünlerini Moskova'da tanıttı!

Kastamonu Entegre, ahşap ürünlerini Moskova'da tanıttı!

Kastamonu Entegre, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Avrupa'nın en büyük İnşaat ve Dekorasyon fuarlarından Mosbuild Fuarı’nda ürünlerini tanıttı...



Ahşap ve orman ürünleri ile anılan, kapı paneli üretiminde Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Avrupa'nın en büyük İnşaat ve Dekorasyon fuarlarından Mosbuild Fuarı’nda göz doldurdu.


Moskova’da, 45 ülkeden 2298 firma ve 64 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçi ile gerçekleştirilen fuarda, Kastamonu Entegre standı yoğun ilgi ile karşılandı. Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu ürünleri yenilikçi vizyonu ile kullanıcıları ile buluşturan Kastamonu Entegre, bu yönüyle Avrupalı ziyaretçilerden tam not aldı.


2013 trendlerini en iyi yansıtan, parkeden mdf’ye yonga levhadan kapı panellerine kadar uzanan çeşitlilikte sahip olduğu tüm markalar ile fuara katılan Kastamonu Entegre, sektördeki rakipsiz konumunu Avrupa’da da ortaya koydu.


Kastamonu Entegre, Mosbuild fuarında gördüğü yoğun ilgi ile Avrupa’nın ardından bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini bir kez daha vurgulamış oldu


Geri Dön