26 / 04 / 2024

Katal İnşaat, önümüzdeki yıl iki ayrı projeye imza atacak!

Katal İnşaat, önümüzdeki yıl iki ayrı projeye imza atacak!

Toplam 154 işyerinin bulunduğu Ege Sanayi Sitesi'ni haziran ayında sahiplerine teslim eden Katal İnşaat, önümüzdeki yıl Yeni Girne'de 150 konut ve Omekköy'de 200 konuttan oluşan iki ayrı projeye imza atacak



İnşaat sektöründeki projelerini bugün 4 ayn şirket olarak sürdürdüklerini kaydeden Katal Şirketler Grubu Saüş ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "2004 yılında Livo Proje, Dap Gayrimenkul ve 2004 İnşaat olarak faaliyet alanımızı genişlettik" dedi. Teslim ettikleri Ege Sanayi Sitesi hakkında bilgi veren Şahin, "Ege Sanayi Sitesi, İzmir'in Çiğli ilçesinde bitirilerek haziran ayında tam kapsamıyla açıldı. Küçük sanayi sitesi olarak toplam 154 işyeri ve bu işyerlerinde 85 ayn iş koku yapmaya müsait. Ağırlıklı olarak yatınm-cılar ve orta ölçekli sanayiciler olmak üzere iki kesim bizi tercih ediyor. Satışlanmız halen devam ediyor ve elimizde 40 civan boş işyerimiz kaldı" dedi.

 Kooperatif usulü çalışmadıklan için işyeri alanlann daha sonradan masrafa girip altyapıya para harcamak zorunda kalmadığına işaret ede Şahin, "Her şeyi ile hazır işyeri teslimi yapıyoruz. Ege Sanayi Sitesi'nin hemen yanında Katip Çelebi Üniversitesi'nin açılması, otoban ve İZBAN'a yalcın olduğumuzdan ötürü şehir merkezine ulaşım sıkıntımız da yok" diye konuştu.

Diğer projeleri hakkında da bilgi veren Tahsin Şahin, "Satışlan devam eden ve konforun ön planda yer aldığı Karşıyaka Mavişehir Kelebek Sitesi içerisinde 56 daire ve 2 blok bulunuyor. Kelebek Sitesi; merkezi ısıtma, beyaz eşya, klima ve güvenlik hizmeti gibi birçok detayı banndmyor. Bir diğer projemiz ise Coşkun Plaza. Karşıyaka merkezinde yer alan binada 72 daire ve 8 işyeri bulunuyor. 4+1 ve 210 metrekare olan daireleri seçkin müşterilerimize sunmayı planlıyoruz. Bunların dışında, Omekköy'de 74 konutluk Yakamoz Evleri ve Ulukent'te 256 konutluk Şahintepe Konutları devam eden projelerimiz arasında. Aynca 2012 için Yeni Girne'de 150 konut ve Örnekköy'de 200 konut olmak üzere iki ayn projemiz var" dedi.
 
Dünya


Geri Dön