24 / 04 / 2024

Katamonu Üçoluklar yolu asfaltlandı!

Katamonu Üçoluklar yolu asfaltlandı!

Kayseri Tosya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kendi imkanları doğrultusunda Üç Olukları mesire alanı bağlantı yollarında yaklaşık 2 buçuk kilometrelik, 15 bin metrekarelik yolu soğuk asfaltla kapladı.



Tosya Belediyesi soğuk asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ederken son olarak Üç Olukları mesire alanı civarı tamamen soğuk asfaltla kaplandı. Başkan Kazım Şahin, Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş ve birim sorumluları ile çalışmalar tamamlanana kadar alandan ayrılmayarak gerek araçla gerekse yaya olarak tüm alanı inceledi.



Tosya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kendi imkanları doğrultusunda Üç Olukları mesire alanı bağlantı yollarında yaklaşık 2 buçuk kilometrelik, 15 bin metrekarelik yolu soğuk asfaltla kapladı. Merkez ve kırsalda bulunan her mahalleye hizmet götürdüklerini kaydeden Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin sıcak asfalt çalışmalarının ardından bağ yollarında soğuk asfalt çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını ve zemin hazırlıklarında da sona gelindiğini kaydetti.


Vatandaşların kış aylarında çamurdan yaz aylarından tozdan kurtarmak amacı ile asfaltlama çalışmalarına hız kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şahin "Özellikle bağ yollarımızda çalışmalarımıza aralıksız olarak belirlediğimiz program dahilinde devam ediyoruz. Sadece asfalt çalışmaları değil kilitli parke çalışmalarımız da devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarla Tosya’mız, bağ yollarımız ve mahallerimiz şantiye haline geldi. İnşallah daha güzel hizmetlerle halkımızı buluşturacağız. Üç Oluklar mesire alanı civarında da ulaşımda bazı sıkıntılar vardı ve bölgede üst yapı çalışmalarına duyulan ihtiyacın giderilmesi gerekiyordu. Ekiplerimizle birlikte hızlıca bölgede projelendirme yaparak yine kısa süre içerisinde soğuk asfalt çalışmalarını nihayete erdirdik." diye konuştu.



Nasrullah Gazetesi




Geri Dön