24 / 04 / 2024

The One 57'deki 100 milyon dolarlık daireyi El Tani aldı!

The One 57'deki 100 milyon dolarlık daireyi El Tani aldı!

ABD'de New York kentinin en pahalı dairesi geçtiğimiz mayıs ayında el değiştirmiş ancak satın alan kişi sır gibi saklanmıştı. O kişinin Katar Başbakanı Şeyh Hamad Bin Casim El Tani olduğu ortaya çıktı



ABD'nin New York kentindeki The One57 binasındaki en pahalı daire geçtiğimiz mayıs ayında el değiştirmiş ancak alıcının ismi açıklanmamıştı. New York'un en pahalı dairesini Katar Başbakanı Şeyh Hamad Bin Casım El Tani'nin 100 milyon dolar ödeyerek satın aldığı ortaya çıktı.


2013 yılında tamamlanması öngörülen gökdelende Katar Başbakanı El Tani'nin 250 milyon dolar ödeyerek 4 daire daha satın almayı planladığı öne sürüldü.


10 bin 923 metrekarelik asma katlı daire, Carnegie Hall'ın tam karşısında yer alıyor ve New York'un en güzel manzaralarından birini sunuyor. İki eşli ve 15 çocuklu Katar Başbakanı El Tani'nin satın aldığı dairede her türlü lüks düşünülmüş. 14 yatak odalı süper lüks dairede, dev bir salon, büyük bir mutfak, 4 şömine ve 132 şaraplık bir mahzene sahip.


ABD'de New York kentinin en pahalı dairesi geçtiğimiz mayıs ayında el değiştirmiş ancak satın alan kişi sır gibi saklanmıştı. O kişinin Katar Başbakanı Şeyh Hamad Bin Casim El Tani olduğu ortaya çıktı. gökdeleninin yaratıcısı Extell'den Gary Barnett, 18 Mayıs'ta dairenin satıldığını ve çok iyi bir aile tarafından satın alındığını belirtmişti. 


New York'un en görkemli gökdelenlerinden biri olarak tasarlanan 75 katlı binanın 2013 yılında hizmete açılması bekleniyor.


Geri Dön