23 / 04 / 2024

Kavaklı Konakları'nda kadınlara ayrıcalık tanınıyor!

Kavaklı Konakları'nda kadınlara ayrıcalık tanınıyor!

İstanbul Beylikdüzü'ndeki Kavaklı Konakları ailelerin konforu için yaşam alanı oluştururken, kadınlara yönelik mimari yapı ve hizmetler de dikkat çekiyor



İstanbul'un yeni merkezi Beylikdüzü'nde, tamamen aile hayatına odaklı bir yaşam merkezi inşa ediliyor. Kavaklı Konakları'nda bu huzurlu aile ortamı oluşturulurken, bayanlara da pozitif ayrımcılık yapılıyor. Kavaklı Konakları, içinde ailece özgür ve huzurlu yaşanabilen ama modern yaşamın tüm imkanlarını da beraberinde sunan bir yaşam formülü önermekte. Hızla gelişerek İstanbul'un yeni merkezlerinden biri haline gelen Beylikdüzü'nde, E-5'e 2 km. uzaklıkta yer alan Kavaklı Konakları, merkezi konumu, yeşil alanları, konforlu daireleri ve pek çok sosyal avantajıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunmakta.

KONFORLU YAŞAM

Kavaklı Konakları'nı, aile hayatının kutsallığına inanan konut sakinleri için tasarladıklarını belirten Gül Yapı yetkilileri, bayanların önceliklerini kendi öncelikleri yaptıklarını söylüyorlar. Sadece hanımlara ayrılan teras yüzme havuzu, Kavaklı Konakları'nı bayanlar için vazgeçilmez kılıyor. Kadınlara sunulan ayrıcalıkları, sosyal tesisleri, alışveriş mekanları, spor ve sağlık hizmetleri, 24 saat güvenlik hizmeti, kapalı kısımda 463 açık kısımda 173 kapasitesine sahip otoparkı ve hayatı kolaylaştıran birçok detay hizmetiyle Kavaklı , bugüne kadar hayata geçen pek çok projenin önüne geçiyor.


20 bin 500 metrekare yaşam alanı

Kendi başına bir şehir gibi tüm ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanan Kavaklı Konakları'nda, 64 mağazadan oluşan, pek çok markayı bir arada barındıran bir de alışveriş merkezi bulunuyor. Böylece ailesi ve arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirerek sosyalleşmek isteyenler de zaman kaybından ve trafik derdinden kurtuluyor.Kadına, erkeğe, çocuğa özel avantajları olan, her bir detayı aile yaşamına özgü tasarlanmış Kavaklı Konakları, farklı ihtiyaçlara yönelik farklı alternatiflere sahip. 20.500 metrekare alan üzerine kurulu yaşam merkezinde, 19 blok olarak konumlandırılmış 276 eşsiz konut seçeneği bulunuyor. 100 metrekareden 450 metrekareye kadar değişiklik gösteren daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere 5 farklı alternatife sahip.

Yenişafak


Geri Dön