26 / 04 / 2024

Kavanlar Beton sektördeki 15.yılını kutladı!

Kavanlar Beton sektördeki 15.yılını kutladı!

Kavanlar Beton, 15’inci kuruluş yıldönümünü Maşukiye Yayla Alabalık Tesisi’nde düzenlediği aile pikniği organizasyonu ile kutladı. Programa katılan çalışanlar unutulmaz bir gün geçirdi.



Kocaeli'de 40 yıldır faaliyet gösteren ve köklü firmalardan biri olan Kavanlar İnşaat’ın şirketlerinden Kavanlar Beton, 15’inci kuruluş yıldönümünü geçtiğimiz hafta sonu Maşukiye Yayla Alabalık Tesisleri’nde organize edilen aile pikniği ile kutladı. Aile pikniğinde; Kavanlar Beton Grup Başkanı Yavuz Kavan, Tesis Müdürleri İlhan Yılmaz ve Ümmet Hatipoğlu, Satış Pazarlama Müdürü Erdoğan Yılmaz, Finans Müdürü Nazan Demir; Kavanlar ailesinden Mehmet Kavan, Erkan Kavan, Eren Kavan ve Kıymet Kavan’ın yanı sıra şirketin beyaz yaka ve mavi yaka çalışanları aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi.


15. YIL PASTASI KESİLDİ


Sabah kahvaltısı ile başlayan piknik, öğleden sonra barbekü partisi ile devam etti. Izgaraların servis edilmesinin ardından Kavanlar Beton Tesisi şeklinde yapılan 15’inci yıl pastası kesildi. Kavanlar Beton çalışanları açık havada yemeklerini yerken SYMBOL AVM, Dubai Port, Konteyner Limanı gibi prestijli projelerin gururlu yükünün yorgunluğunu da atmış oldu. Piknikte büyükler canlı müzik eşliğinde dans ederken çocuklar da şişme oyuncalarda oynayarak keyifli vakit geçirdi.

 

“BAŞARIMIN SIRRI AİLE OLMAMIZ”


15’inci yıl kutlaması adına kısa bir konuşma yapan Kavanlar Beton Grup Başkanı Yavuz Kavan, “Bizim başarımızın sırrı bir şirket değil aile olmamız ve bu prensiple çalışmamızdır. Takip eden değil takip edilen bir marka olarak çalışmalarımızı başarıyla sürdürmeye devam edeceğiz. Sizler gibi özveriyle çalışan bir ekibe sahip olduğum için çok mutluyum. Birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.


PLAKET TAKDİMİ YAPILDI


Programda Yavuz Kavan’ın konuşmasının ardından, şirketin kuruluşundan bu yana Kavanlar Beton’da çalışan personele 15’inci yıl plaketi verildi. Kocaeli’de hayata geçirdiği Armadakent, Kavanium ve SYMBOL gibi konsept projelerle markalaşan Kavanlar İnşaat 2000 yılında Beton Gurubunu kurarak Hazı


Kocaeli


Geri Dön