26 / 04 / 2024

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova ne zaman teslim!

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova ne zaman teslim!

Firma: Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme

Proje: Point Bornova

İzmir Bornova'da yükselen Point Bornova projesinde fiyat listesi 2 oda 1 salonlarda 242 bin liradan başlıyor. Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova ne zaman teslim sorusu haberimizde yanıt buluyor...



Kavuklar Gayrimenkul  Point Bornova  ne zaman teslim yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim.

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor. Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova fiyat listesi 242 bin liradan başlıyor.

Tek bloktan meydana gelen Point Bornova projesi Bornova Kavuklar Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor.  İzmir  Bornova'da konumlandırılan proje 46 kat halinde yükseliyor. Point Bornova projesinde 578 konut yer alıyor. Satış süreci devam eden projeden ev almak isteyenler banka kredisi kullanıyor.

Point Bornova resimleri

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova ne zaman teslim!

Point Bornova fiyatları 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 242 bin TL ile 330 bin TL arasında, 3 oda 1 salon  dairelerin fiyatları 364 bin TL ile 406 bin TL arasında değişiyor.

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova ne zaman teslim!
Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova ne zaman teslim sorusuna daireler için 2015 Kasım, dükkanlar için ise 2015 Mart olarak yanıt veriliyor.


Point Bornova nerede?
Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova adres bilgisi
Point Bornova adres: Point Bornova İzmir projesi Yeni Garaj'a, Forum Bornova'ya ve Ege Üniversitesi'ne yakın mesafede yer alıyor.

Telefon   : 0232 435 46 46
Web adresi: www.pointbornova.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön