25 / 04 / 2024

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım yeni projesini tanıttı!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım yeni projesini tanıttı!

125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde yükselecek Kavuklar Bornova projesinin hedefi ilçeyi yaşam, moda, alışveriş ve kültür sanatta başrole taşımak ve değerini yükseltmek.



Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğu ile hareket eden Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Bornova'nın çehresini değiştirmeyi ve değerini yükseltmeyi hedefleyen yeni projesini tanıttı. Kavuklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk ve Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk'un katıldığı lansman toplantısında, Kavuklar Bornova projesi tüm detayları ile anlatıldı. Toplantıda konuşan Kavuklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, "Yarım asra yaklaşan tecrübemizle İzmir'e hem ekonomik hem de sosyal alanda katkı sağlayacak yeni yatırımlarımızı ortaya koyuyoruz. Son 5 yıldır iş alanımıza eklediğimiz gayrimenkul yatırımları ile İzmir'de özellikle Bayraklı ve Bornova bölgesinde yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu. Proje için İzmir'in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Bornova'yı seçtiklerinin altını çizen Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk ise 3 dev kuleden oluşan 1160 konutluk projenin inşaatına kısa süre önce başlandığını duyurdu. 


ÜSTÜ AÇILAN AVM 

Metehan Kavuk, "Çok yakında Bornova'da, Türkiye ve Avrupa'nın üzeri açılır kapanabilir ilk alışveriş merkezi olan Point Bornova AVM'yi açarak pek çok yeni markayı İzmirlilerle buluşturacağız. 

Bornova'yı bir yaşam, moda, alışveriş, kültür sanat noktası konumuna getireceğiz. 

2018'de tamamlamayı planladığımız Kavuklar Bornova projesi ile yakın gelecekte Bornova, İzmir'in en çok tercih edilen bölgelerinden biri haline gelecek" diye konuştu. 


Projenin mimarisi HOK'a ait 

Zemin kattan itibaren yüzde 80'i deniz gören konutların yer aldığı Kavuklar Bornova projesinin mimarisi, Londra'daki yeni VVembley Stadyumu, St. Petersburg'daki Dali Müzesi, Boston'daki Logan Havalimanı, ABD'deki Millvvard Brown Ofisleri ve Pekin'deki Four Seasons Oteli dahil birçok önemli projeye imza atan dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK'a ait. Her bir ayrıntısının incelikle düşünüldüğü proje, sakinlerinin hayatına daha fazla değer katarak sevdiklerine daha fazla zaman ayırabileceği şekilde tasarlandı. Güvenlik konusuna da önem verilen projede, hareketli kameralar, lazer sistemleri, monitörler ile tam güvenlik sağlanacak. Ayrıca 7/24 hizmet veren teknik servis sorumluları da bulunacak. 


İzmir 9 Eylül Gazetesi


kavuklarbornova.com


Geri Dön