29 / 03 / 2024

Kavuklar İnşaat İzmir'de yeni projeye başlıyor!

Kavuklar İnşaat İzmir'de yeni projeye başlıyor!

Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi gibi projelerinin ardından şimdi de İzmir Altındağ'da bin 160 dairelik konut projesine başlıyor.



Kavuklar Gayrimenkul, 5 yıl içinde gerçekleştirdiği 600 milyon dolarlık yatırımları ile İzmir'e yatırıma devam ediyor.Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi gibi projelerinin ardından şimdi de  İzmir  Altındağ'da bin 160 dairelik konut projesine başlıyor.   


Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme brup Başkanı Metehan Kavuk, "Yüzde 94 doluluk oranıyla yatırımcıların büyük ilgisini gören Bayraklı Tower, yatırımcıların taleplerini canlı tutan çalışma sistemiyle fark yaratmaya devam ediyor. Yaşam-eğlence-spor-alışveriş deneyimlerini bir arada sunan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi de kısa sürede başarılı bir satış grafiği yaşadı" dedi. 


Bayraklı Tower ve EGE Suits projesinin ardından, 2015 yılının 4. çeyreğinde tamamlanacak olan, 350 milyon dolar yatırımla AVM ve rezidanstan oluşan İzmir'in en büyük karma projesi Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin yapımının devam ettiğini vurgulayan Kavuk, "Şimdi de Altındağ'da bin 160 dairelik konut projesine başlıyoruz. 150 müyon dolar yatırım yaptığımız, Altındağ bölgesinin kentsel dönüşümüne yeni bir soluk getirecek olan yeni projemizde toplu konutlarda da yüksek yaşam standartlarının uygulanabildiğini göstermeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 


Yeşil çatı sistemi İzmir'de daha önce gerçekleşmeyen bir projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Kavuk, "İzmirlüere yatırım potansiyeli çok yüksek olan Altındağ projesi ile yepyeni bir yaşam şekli sunacağız. Eşsiz körfez manzarasına sahip Altındağ'da gerçekleştireceğimiz yeni projemiz, bölgedeki yaşam alanı kapasitesini iki katına çıkaracak. 


150 milyon dolar yatırımla 50 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan konutlar, 180 bin metrekare inşaat alanına ve 28 bin metrekare rekreasyon ve peyzaj alanına sahip. Çevreye ve doğaya duyarlı projemizde, 'yeşü çatı sistemini' kullanıyoruz" dedi. 


Dairelerin deniz manzarasından maksimumum faydalanacak şekilde konumlandırıldığını vurgulayan Kavuk, "Dairelerimizi; 1+1,2+1,3+1 seçenekleriyle sunuyoruz. Konut alacaklar artık ne istediklerini çok iyi biliyor. Bu yüzden onlara kendilerini özel hissedecekleri mekanlar yaratıyoruz" diye konuştu.


Dünya 


Geri Dön