20 / 04 / 2024

Kavuklar İzmir’in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyor!

Kavuklar İzmir’in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyor!

Kavuklar Gayrimenkul 2015'te İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyor. Firmanın uzun vadedeki hedefi ise uluslararası düzeyde işler yapmak. İzmir'in sembolü olacak projeler hayata geçirilecek.





Kavuklar Gayrimenkul 2015'te İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyor. Firmanın uzun vadedeki hedefi ise uluslararası düzeyde işler yapmak. İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, 2010‘da koydukları 2015 sonu itibarıyla  İzmir  en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olma hedefini yakalayacaklarını söyledi. Kavuk, 2016 itibarıyla yeni sekiz yıllık hedef koyacaklarını açıkladı.


Kavuklar Gayrimenkulun 2015 yılı için öne çıkan projelerinin Altındağ Konut Projesi olduğunu vurgulayan Metehan Kavuk, projenin İzmir için büyük bir yenilik olacağını dile getirdi. Halen ruhsatla ilgili süreci beklediklerini dile getiren, "Mart ayında projenin lansmanına başlayacağız. Projeyle bölgenin dönüşümüne yön vermiş olacağız. Amerikalı bir mimarın çizdiği projede makul bir fiyatta yeni bir yaşam alanı sunacağız. Bir bakıma yeni bir trend başlatacağımız söyleyebilirim. Yaklaşık bin 200 konuttan oluşacak proje 150 milyon dolarlık bir yatarımla hayata geçirilecek” dedi.


Ege Suits’te teslim kampanyası başlıyor

Bu yılın satış hedeflerini haziran ayı itibarıyla yakaladıklarına dikkat çeken Metehan Kavuk, haziran ayı sonrası için kendilerine yeni bir hedef koyduklarını bildirdi. Sözü edilen tarihten sonra ekim ayı sonuna kadar bir durgunluk yaşadıklarını bildiren Kavuk, “Ancak kasım ayı itibarıyla piyasa hareketlendi. Bu da yeni hedefimizi yakalamamızı sağlayacak boyutta. 2010’da beş yıllık hedef koymuştuk. 2015 sonu itibarıyla İzmir’in en büyük gayrimenkul geliştirme firması olma hedefini yakalamış olacağız. Uzun vadeli hedefleri hükümetten örnek alıyoruz. 2016 itibarıyla sekiz yıllık planımızı yanı 2023 hedefimizi koymuş olacağız” şeklinde konuştu.


Metehan Kavuk, doğayla bütünleşen butik rezidans projeleri ‘Ege Suits’ de dairelerin yüzde 65’ini sattıklarını belirterek, teslim kampanyasına başlamaları ile yıl sonuna kadar yaklaşık yüzde 80 seviyesini yakalayacaklarını bildirdi, Kavuk, 2015 yılı Mayıs ayında, ilgili projede satışları kapatmayı hedeflediklerini söyledi. Kavuk, bir diğer prestij projelerinden Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde son 35 daire kaldığını ve 2015 yılının Ocak-Şubat döneminde satışları kapatacaklarını bildirdi.


Dünya İzmir Dergisi 


Geri Dön