20 / 04 / 2024

Kaya City Başakşehir Evleri'nde 179 bin TL'ye 2+1 Son gün 1 Ocak!

Kaya City Başakşehir Evleri'nde 179 bin TL'ye 2+1 Son gün 1 Ocak!

Firma: Celaloğlu

Proje: Kaya City

Yüzde 1’lik düşük KDV avantajına sahip projede yüzde 15 fiyat değişikliği 1 Ocak’ta başlayacak Kaya City’de, yeni yıla eski fiyatlarla, ev sahibi girme fırsatı…



Kanal İstanbul, 3. Köprü ve 3. havaalanı ile çevrili, “Yeni İstanbul’un”modern yaşam ve karlı yatırım projesi  Kaya City  Residence’de, Aralık ayında planlanan yüzde 15’e varan orandaki fiyat değişikliği yıl başına ertelendi.  Celaloğlu  ve E7 Yapı Market işbirliğiyle, İstanbul’da geleceğin uydu kenti Başakşehir-Kayaşehir’de, kaba inşaatı sürdürülen Kaya City Residence’dan, ay sonuna kadar yüzde 25 peşinat ödeyerek daire satın alanlar, 2+1 daireler için 179 bin lira, 3+1 daireler için 235 lira ve 4+1 daireler için de 295 bin liradan başlayan eski fiyatlardan yararlanabilecekler. Kaya City Residence, yüzde 1’lik en düşük sabit KDV oranıyla da, daire satın alanlara avantaj sağlıyor.


Kayaşehir’de adı gibi kayalık bir zemine inşa edilen Kayacity Residence’ta kaba inşaat hızla yükseliyor.  6 blok 236 daireden oluşan Kaya City Residence projesinin, 15.650 metrekarelik arazisinin yüzde 80′i yeşil alan olarak ayrılıyor. 2014 yazında tamamlanması planlanan Kaya City'de, daireler alışmışın dışında, çok geniş metrekarelere sahip bulunuyor. Projede, 2+1 daireler brüt 113 metrekare ile 214 metrekare arasında 5 farklı tipte inşa ediliyor. Projede 1+1 daire tipi yer almıyor. Aile yaşantısını öne çıkaran proje, 5 yıldızlı lüks bir otelin tüm konfor özelliklerini birarada sunuyor. Projede açık-kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, sauna, fitness center, Türk hamamı, yoga pilates stüdyo, buhar odası ve daha birçok sosyal olanak yer alıyor. 


Şehrin karmaşasından uzakta, İstanbul’un gözde yeni yerleşim bölgesi Kayabaşı”nda, gerçekleştirilen Kaya City projesi, TEM Otoyoluna 1,3 km., E-5 karayoluna ise 10 km. uzaklıkta yer alıyor. Hızla gelişen bölgenin yüksek yatırım potansiyeli nedeniyle temel atıldığı tarihten bu yana yatırımcısına kazandırmaya başlayan Kaya City Residence’de, Aralık ayı içinde daire alacaklar, Ocak ayına ertelenen fiyat değişikliği nedeniyle birkaç haftada ortalama yüzde 10-15 oranında kazançlı çıkmış olacaklar. 


Mega projelerin ortasında karlı bir yatırım

Kaya City Residence projesinin dört bir yanında mega projelerin birbiri ardına açıklanması, yatırım değerinin günden güne artmasını sağlıyor. İstanbul’un 3. Havalimanı’nın Taya Kadın Bölgesi’nde kararlaştırılması, 3. Köprü ihalesinin Aralık ayı içerisinde yapılacak olması, dünyanın en büyük ilaç Ar-Ge merkezi olması planlanan Bio İstanbul’un, hemen karşısında yer alması, projeye stratejik bir konum kazandırıyor. Ayrıca Rami’deki kuru gıda hali, projenin hemen yanı başına kuruluyor ve en önemlisi yüzyılın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul projesinin Karadeniz’den Marmara denizine bağlanması için en uygun güzergah yine aynı bölgeden geçiyor. İnşaat sektöründe yeni projeler için KDV’lerin artacağı bir dönemde, Kaya City Residence, ruhsat tarihi nedeniyle yüzde 1’lük düşük KDV oranıyla da, büyük bir cazibe yaratıyor.


Web: www.kayacity.com.tr 

Satış Ofisi:  0212 486 31 93 


projeye sor



Geri Dön