28 / 03 / 2024

Kaya City Residence Evleri'nde 235 bin liraya 2+1 daire!

Kaya City Residence Evleri'nde 235 bin liraya 2+1 daire!

Firma: Celaloğlu

Proje: Kaya City

Celaloğlu ve E7 Yapı Market işbirliğiyle gerçekleştirilen ve Kayaşehir’de konumlandırılan Kaya City Residence Evleri'nde 2+1 daireler 235 bin liradan başlıyor...



İstanbul’un kuzeyinde, Kanal İstanbul, temeli atılan 3. köprü, ihalesi yapılan 3. havaalanı ve Bioİstanbul gibi dev projeler ile birlikte planlanan “Yeni İstanbul”, hızla kuruluyor. Yeni İstanbul’un merkezi Kayaşehir’de,  Celaloğlu  ve E7 Yapı Market işbirliğiyle gerçekleştirilen  Kaya City  Residence Projesi’nde de, kaba inşaatın yüzde 70’i ile birlikte, dairelerin üçte ikisinin satışı tamamlandı. Farklı büyüklüklerdeki örnek dairelerin, yeni yaşam alanlarını seçmeye gelen ailelerin beğenisine sunulduğu Kaya City’de, 2+1 daireler 235 bin liradan başlıyor. 



Kaya City Residence Projesi, Küçükçekmece Gölü’nden başlayıp, şehrin kuzeyine kadar devam eden ve “Yeni İstanbul” olarak adlandırılan 40000 hektarlık bölgenin kalbi konumundaki Kayaşehir’de,  2014 yılı Ağustos ayında tamamlanacak. Projede, 6 blokta yer alan toplam 236 dairenin, 150’den fazlasının satışı  gerçekleştirilirken, Celaloğlu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, örnek dairelerin tamamlanması ile hızlanan satışların, yılbaşından önce tamamlanmasını hedeflediklerini belirtiyor.


İhalesi yapılan İstanbul’un 3. Havalimanı’nın Taya Kadın Bölgesi’nde yer alması, temelleri atılan 3. Köprü’nün bağlantı yollarının projenin yanından geçmesi, dünyanın en büyük ilaç Ar-Ge merkezi olarak planlanan Bio İstanbul’un hemen karşısında konumlanması ve yüzyılın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul’un Karadeniz’den Marmara’ya bu güzergahtan bağlanacak olması, Kaya City Residence Projesi’ne sürekli değer katıyor. Kendi evinde oturmak isteyen ailelere 5 yıldızlı otel konforu vaat eden Kaya City’nin, 15.650 metrekarelik proje arazisinin yüzde 80′i yeşil alan olarak ayrılıyor. 2+1 ile 4+1 arasında değişen daire tiplerinden oluşan projede, 1+1 daire tipine yer verilmiyor.


Kaya City Residence sakinlerine özel ulaşım ayrıcalığı…


Gelecek yaz daireler sahiplerine teslim edildiğinde, Kaya City Residence sakinleri, Kaya Şehir’de kendilerine sunulan özel ulaşım ayrıcalığından yararlanacak. Projede oturmaya başlayanlar, Kaya City’nin özel servis aracıyla, ücretsiz olarak düzenlenecek ring seferleri sayesinde, alışveriş noktalarına ve Olimpiyat Stadı Metro İstasyonu’na kadar, gün içinde kolayca ulaşabilecek. Böylelikle Kaya City, projeden ev alacaklara, taziye odası, mescid, toplantı salonu, cafe, çocuklar için açık ve yetişkinler için kapalı havuz gibi, sunduğu tüm sosyal olanakların yanında, ulaşım konusunda da büyük kolaylık sağlamış olacak.


Web: www.kayacity.com.tr 

Satış Ofisi:  0212 486 31 93 


projeye sor



Geri Dön