27 / 04 / 2024

Kaya City Residence ne zaman teslim?

Kaya City Residence ne zaman teslim?

Firma: Celaloğlu

Proje: Kaya City

Kaya City Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kaya City projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 311 bin liradan başlangıç gösteriyor



Celaloğlu  İnşaat imzası ile hayata geçirilen  Kaya City  Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Kaya City Evleri İstanbul Avrupa yakasında Kayaşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. Kaya City Residence satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 alon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


40 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Kaya City Konutları'nda 12 bin metrekare yeşil alanlar için ayrılmış durumda. Kaya City projesinde yer alan konutların büyüklükleri 114 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.


6 blok halinde inşa edilen Kaya City Kayaşehir projesinde kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, pilates stüdyosu, sauna, 24 saat güvenlik, kapalı otopark yer alıyor.


Kaya City Residence ne zaman teslim?

Kaya City Residence ne zaman teslim sorusuna hemen yanıtı veriliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Kayaşehir Kaya City daire fiyatları!


2+1 daireler 311 bin liradan,

3+1 daireler 384 bin liradan,

4+1 daireler 470 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Kaya City Rezidans İletişim

Telefon: (0212) 486 31 93

Web Adresi: www.kayacity.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön