25 / 04 / 2024

Kaya Hotels Resorts Karatalkaya'da Aralık sonunda açılıyor!

Kaya Hotels Resorts Karatalkaya'da Aralık sonunda açılıyor!

Kaya Otellerinin veliahtı Burak Kaya, Kartalkaya'da ikinci oteli açtı. Kaya Hotels & Resorts'un 9. oteli olan ve aralık sonunda açılacak Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort muhteşem olmuş



Malum kış sezonunun gelmesiyle, sosyete kayak keyfi yapmak için yılbaşı ve sömestr planlan yapmaya başladı. Otelcilik konusunda son yıllarda adlarından söz ettiren Kaya Otellerinin veliahtı Burak Kaya, Kartalkaya'da ikinci oteli açtı. Kaya Hotels & Resorts'un 9. oteli olan ve aralık sonunda açılacak Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort muhteşem olmuş.

40 milyon dolarlık yatırım bedeliyle yepyeni bir dağ oteli kon septi yaratan Kaya Hotels & Resorts'ün içindeki jakuzili ve şömineli odalarda buklet malzemesi olarak Hermes markalı ürünler tercih edil¬miş. 11 masaj odası, 2 Türk hamamı, 2 saunası, 2 buhar banyosu, güzellik merkezi, fitness salonunun yer aldığı Palazzo SPA & VVelIness Center ve karlarla örtülü manzarayı seyretme imkânına sahip ısıtmalı kapalı havuz ise tam bir keyif alanı... Ayrıca Kaya Palazzo'da Emre Ergani, Japon dağ köpeği anlamına gelen 'Atika' adını verdiği bir de mekân açıyormuş.

Ünal Demirkaya/ Habertürk


Geri Dön