23 / 04 / 2024

Kaya Hotels ve İngiliz RIU ortak oldu

Kaya Hotels ve İngiliz RIU ortak oldu

Kaya Hotels, Avrupa'nın önde gelen tur operatörlerinden TUI'nin uluslararası otel zinciri RIU ile ortaklık ve yatırım anlaşması imzaladı



Kaya Hotels & Resorts, İngiliz tur operatörü TUI'nin iştiraklerinden uluslararası oteller zinciri RIU ile Türkiye ve KKTC'yi kapsayan bir stratejik ortaklık ve yatırım anlaşması imzaladığını ve hedeflerinin 8 yılda en az 10 yeni tesisin gruba katılması olduğunu açıkladı. Antalya'daki Kaya Belek ve Select otellerinin 2010 yazından itibaren RIU Kaya markası altında faaliyet göstereceği, Türkiye ve KKTC'de RIU Kaya markasıyla yatırım ortaklığı yapılacağı ve yeni tesislerin zincire ilave edileceği bildirildi.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Kaya, Riu ile işbirliği yaptı 10 yeni otel açacak
Avrupalı tur operatörü TUI'nin yüzde 49 hissesine sahip olduğu RIU Otelleri Kaya Hotels & Resorts ile işbirliğine gitti

İşbirliği kapsamında Kaya Hotels & Resort, RIU markasıyla Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ı kapsayan yatırımlar yapacak. Anlaşmaya göre ilk adım olarak 2010 yazından itibaren Antalya'da bulunan 5 yıldızlı Kaya Belek ve Select Otelleri RIU KAYA markası altında faaliyet gösterecek. Ortaklık ilk 8 yılda 10 yeni tesis hedefliyor.
Sabah

İspanyol RIU, Türkiye ve KKTC'de Kaya'yla ortaklık yaparak büyüyecek

Avrupa'nın en büyük otelcilik ve turizm gruplarından RIU Hotels&Resorts, Kaya Hotels&Resorts ile Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni kapsayan, stratejik ve yatırım ortaklığı anlaşması imzaladı. 2010 yazından itibaren Antalya'da bulunan 5 yıldızlı Kaya Belek ve Select Otelleri RIU Kaya markası altında faaliyet gösterecek. 8 yılda 10 tesisin ortaklık tarafından yönetilmesi planlanıyor.
Vatan

TUI, Kaya Hotels ile stratejik ortak oldu 

Avrupa'nın en büyük otelcilik ve turizm gruplarından RIU ile Kaya Hotels & Resorts stratejik ortaklık çerçevesi içinde işbirliğine girdi.

Verilen bilgiye göre dünya turizm devi TUI'nin yüzde 49 hissesine sahip bulunduğu, dünyanın 16 ayrı destinasyonunda 100'ün üzerinde tesisin sahibi olan RIU Hotels&Resorts 10 yıllık bir pazar araştırmasından sonra Kaya Hotels & Resorts ile Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini kapsayan, stratejik ve yatırım ortaklığı anlaşması imzaladı. Bu anlaşmaya göre; 2010 yazından itibaren Antalya' da bulunan 5 yıldızlı Kaya Belek ve Select Otelleri, RIU KAYA markası altında faaliyet gösterecek.
Star


Geri Dön