25 / 04 / 2024

Kaya Select'ten gurur verici sonuç

Kaya Select'ten gurur verici sonuç

Dünyanın en büyük otel değerlendirme ve tatilci paylaşım sitesi HolidayCheck'in her yıl geleneksel olarak yaptığı oylama da Kaya Select Resort & Spa Dünya'nın en iyi otelleri arasında yer aldı



Milyonlarca tatilci için referans niteliği taşıyan ve 230. 000'den fazla katılımcının oy kullandığı HolidayCheck Sitesi'nde Antalya Belek'te yer alan Kaya Select Resort & Spa oldukça yüksek bir oranla Dünya'nın en iyi otelleri arasına girdi. 2005'de gerçekleşen oylamada ise Antalya'da yer alan Kaya Belek yüksek bir oranla başarıya layık görülmüştü.

Ayrıcalıklı tatilin tek adresi

Özgün mimarisi ve hizmet anlayışı ile 2005 yılında hizmete giren Kaya Select Resort & Spa, 5 yıldızlı konforu, plajı, sağlık ve spor olanakları ile sakin bir tatil arayan yerli ve yabancı turistlere sesleniyor. Hizmete girdiği ilk yıl, spor olanakları ve Wellness & Spa center ayrıcalıkları ile 75.000'in üzerinde misafiri ağırlayan Kaya Select Resort & Spa, alanının en iddialı otellerinden... 150.000 m2 alan üzerine kurulu Kaya Select Resort & Spa, Antalya'nın en geniş Wellness & Spa merkezi, golf ve jogging alanları, tenis kortları, su sporları gibi seçkin hizmetleri ile yerli ve yabancı turistlere ayrıcalıklı bir tatil yaşatıyor.

Çevreye duyarlı tesis

Muhteşem bir plaj ve Antalya'da yöresinde neredeyse tek kalmış uçsuz bucaksız bir
yeşillik arasında kurulu olan Kaya Select Resort & Spa organik bahçesinde
birbirinden farklı organik sebze ve meyve yetiştiriyor. Kaya Select Resort & Spa'nın
organik tarım bahçesinde yetiştirilen tüm ürünler ile sadece insan sağlığı değil
aynı zamanda yaşam alanımız olan dünyanın korunmasını sağlanıyor. Organik tarım
ile yetiştirilen ürünlerde hiçbir şekilde kimyasal gübre, ilaçlama, hormon gibi dış
etkenler kullanılmadığından tatilciler içlerinin rahatlığıyla açık büfeden yemeklerini
yiyebiliyorlar.

Geri Dön