26 / 04 / 2024

Kayabaşı Evvel İstanbul'da 209 bin TL'ye 1+1 daire!

Kayabaşı Evvel İstanbul'da 209 bin TL'ye 1+1 daire!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Evvel İstanbul

'Evvelce nasılsa, EVvel'de fazlasıyla' sloganıyla hayata geçirilen EVvel İstanbul, mahalle yaşamının sıcaklığını sunmayı vaat ediyor. Başakşehir'deki projede, 678 konut bulunuyor. Proje, 700 milyon TL yatırım bedeli ile yaşama geçiriliyor...



Emlak Konut, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile İstanbul Başakşehir'de  Evvel İstanbul  projesi hayata geçiriliyor. Proje, evvel zamanın değerlerine özlem duyan herkese mahalle yaşamının sıcaklığını sunmayı vaat ediyor. İstanbul'un sağlam zemine sahip önemli uydu kentlerinden biri olan Kayabaşı'nda yükselecek olan proje, 678 konuttan oluşuyor. 700 milyon TL yatırımla başlatılan proje, 'Evvelce nasılsa, EVvel'de fazlasıyla' sloganıyla geçmişin değerlerini günümüzün konforuyla buluşturuyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip olan projede, ön talep toplama süreci Ekim ayında, ön satışlar ise Kasım ayında başladı. 


10 BİN TALEP GELDİ 


EVvel İstanbul'un büyük bir bölümü, annelerin çocuklarını balkondan izleyebileceği şekilde tasarlandı. Projede 1+1'den 5+1'e kadar 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişen farklı daire tipleri yer alıyor. Konut fiyatları ise 209 bin TL'den başlıyor. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2 ay içinde çok yoğun talep aldıklarını belirterek, EYG olarak adım attıkları ilk gayrimenkul projesinde kısa sürede elde ettikleri başarılı satış grafiği nedeniyle heyecanlı olduklarını kaydetti. Çelik, "10 bin kişiden talep aldık. 1 ay içinde 678 konuttan 275 konutun ön satışını tamamladık. 600 dairelik rezervasyon yapıldı. Talep gösteren müşterilerimiz için projemizin hemen bitişiğinde Ocak ayında 700 konutluk yeni bir proje daha gerçekleştirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. İki mahalleden oluşan projede, 678 konutun yanı sıra 16 da işyeri bulunuyor. 


HEDEF 4.5 MİLYAR LİRA CİRO


11 yılda Türkiye'de yaklaşık 100 bin bağımsız bölüm üretimine ulaştıklarını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut GYO'nun 2014 yılı üçüncü çeyrek itibarıyla 3.8 milyar liralık ödenmiş sermayesi, 14.8 milyar lira aktif büyüklüğü ile İMKB'de işlem gören en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olduğunu ifade etti. Kurum, "Üçüncü çeyrekte 734 milyon lira kâr elde ettik ve 10 bin adetlik konut satış hedefi koyduğumuz 2014'ün üçüncü çeyreğini 7 bin 500 bağımsız bölüm ve 3.7 milyar liralık ciroyla kapattık. Yeni lansmanlarla 10 bin konuta ve 4.5 milyar lira ciroya ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.


Özlem KAMER TERCANLI-Takvim


projeye sor



Geri Dön