25 / 04 / 2024

Kayacity Residence: İster yatırım ister oturum!

Kayacity Residence: İster yatırım ister oturum!

Firma: Celaloğlu

Proje: Kayacity

15 bin 650 metrekare alan üzerinde yayılan projede Celaloğlu İnşaat imzası bulunuyor. Çok az sayıda dairesi kalan Kayacity'de cazip ödeme fırsatları konut alıcılarını bekliyor.



Kayacity Residence projesinde daire seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde  yer alıyor. İstanbul Başakşehir'de inşa edilen projede toplamda 236 adet daire bulunuyor.  Kayacity  Residence ''İster yatırım ister oturum'' sloganıyla tanıtılıyor.


Kayacity Residence projesinde daire alanları 114 ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede inşaat çalışmaları tamamlandı. 


Az sayıdaki daireler için cazip ödeme fırsatları sunan Kayacity Residence'ta 2+1 daireler 334 bin TL, 3+1 daireler 414 bin TL, 4+1 daireler 494 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Kayacity Residence: İster yatırım ister oturum!


Kayacity Residence 15 bin 650 metrekare arsa alanı üzerinde  Celaloğlu  İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje konum olarak; Tem ve 3. Köprü bağlantı yolunun tam merkezinde ve Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafede bulunuyor. 


Kayacity Residence sosyal donatıları arasında; Türk hamamı, cardio ve GYM ekipmanları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, toplantı ve taziye odaları, sağlık kulübü, koşu bantları, buhar odası ve sauna mevcut. 


Adres : Güvercintepe Mah. Mert Sok. Kayabaşı-Başakşehir/İstanbul

Telefon : 0212 486 31 93


Kayacity hakkında detaylı bilgi için tıklayın 


projeye sor



Geri Dön