25 / 04 / 2024

Kayacity Residence: Kanal İstanbul manzaralı tek proje!

Kayacity Residence: Kanal İstanbul manzaralı tek proje!

Firma: Celaloğlu

Proje: Kayacity

Başakşehir’in Kanal İstanbul manzaralı tek projesi olan Kayacity Residence projesinde yeni konut alanlara 5 yıl site aidatı yok! Projede yer alan dairelerin fiyatları 304 bin TL'den başlıyor.




KAYACİTY RESİDENCE KAMPANYA VE AVANTAJLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Başakşehir’in Kanal İstanbul manzaralı tek projesi olan  Kayacity  Residence’de  iskanlar alındı. Oturuma hazır projede yeni konut alanlara 5 yıl site aidatı da yok. 


Hem yatırım hem oturum için şekillenen Kayacity Residence;  Celaloğlu  İnşaat tarafından yükseliyor.  236 konuttan meydana gelen proje; 15 bin 600 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Kanal İstanbul’un 2 yakasında yapılacak olan yeni şehrin merkezinde bulunan Kayacity Residence’de 1+1 daireye yer yok! Tamamen aile yaşantısına uygun şekilde tasarlanmış projede sadece 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.


Bütün dairelerin brüt ve net metrekareleri arasındaki farkın minimum düzeyde olduğu projede 2+1 daireler 114 metrekare, satış fiyatları 304 bin TL olarak belirlendi. 


Erkeklere  ve bayanlara ayrı ayrı hizmet edecek kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, fitness ve plates stüdyosu bulunuyor. 


Atatürk havalimanına 14 kilometre, 3. Havalimanı'na 14 kilometre, Tem’e 1.5 kilometre uzaklıkta bulunan proje, Tem ile Kuzey Marmara otoyolunu birbirine bağlayan Ekspres yol üzerinde yer alıyor. 


Kayacity Residence iletişim:

Tel: 02124863193

www.kayacity.com.tr  


projeye sor



Geri Dön