26 / 04 / 2024

Kayaşehir 23. Bölge'de son gelişme! İmza tarihi belli oldu!

Kayaşehir 23. Bölge'de son gelişme! İmza tarihi belli oldu!

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge için sözleşme tarihi belli oldu. Ilgın Karakoç İş Ortaklığı, bu sabah TOKİ'den sözleşme için tarih aldı. Peki Kayaşehir 23. Bölge için imzalar ne zaman atılacak? İlk kazma ne zaman vurulacak?




T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul'un Başakşehir ilçesi Kayabaşı Mahallesi'nde yaptırılacak Kayaşehir 23. Bölge için  TOKİ  Başkanlığı'ndan satış talimatı beklenirken, Emlakkulisi.com Kayaşehir 23. Bölge'nin yapım sözleşmesi için imzaların atılacağı tarihi açıklıyor. 


Bilindiği gibi ihale değerlendirme aşamasında olan Kayaşehir 23. Bölge'nin satışlarına henüz başlanmadı. Kayaşehir 23. Etap için TOKİ Başkanlığı'nın satış talimatından sonra sıra ile Kentsel Yenileme Daire Başkanlığı, Finansman Daire Başkanlığı ve TOKİ Satış Pazarlama Müdürlüğü harekete geçecek. 


TOKİ Kayaşehir 23. Bölge 482 Adet Konut ve 2 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi’ni 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 8 Ocak 2014 tarihinde saat 14.00′te ihaleye çıkmış ve ihaleyi 30 milyon 500 bin TL ile Ilgın ve Karakoç İş Ortaklığı kazanmıştı.


Kayaşehir 23. Etap, Kayabaşı Mahallesi Fenertepe Mevkii'ndeki Osmangazi İlköğretim Okulu'nun yanında konumlandırılmış ve projenin 50 bin 540 metrekare toplam alan üzerinde 13 blok konut 2 büfe inşa edileceği açıklanmıştı.



TOKİ Kayaşehir 23. Bölge için imza tarihi!


TOKİ ve Ilgın Karakoç İş Ortaklığı, Kayaşehir 23 Bölge için yapım sözleşmesini 25 Şubat 2014 Salı günü imzalıyor. 


İmzaların ardından TOKİ ve Ilgın Karakoç İş Ortaklığı'na yer teslimi yapılacak, ilk kazma vurulacak ve proje 610 gün (20 ay) sonra TOKİ'ye teslim edilecek. 


TOKİ 23. Bölge ile ilgili gelişmeler, Türkiye'nin 1 numaralı emlak sitesi www.emlakkulisi.com'da yayınlanmaya devam edecek.


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com




Geri Dön