19 / 04 / 2024

Kayaşehir Adım İstanbul teslim tarihi!

Kayaşehir Adım İstanbul teslim tarihi!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Kayaşehir Adım İstanbul teslim tarihi Ocak 2018 olarak belirlendi. Kayaşehir Adım İstanbul Evleri projesinde 615 adet konut ve 120 adet ticari birim yer alıyor...




Konut ve ticaret alanlarının yer aldığı  Adım İstanbul  Evleri projesi Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor. Adım İstanbul projesi İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı'nın imzasını taşıyor.


Kayaşehir Adım İstanbul projesinde 615 adet konut ve 120 ticari birim yer alıyor. Adım İstanbul Evleri projesinde daire fiyatları 406 bin 800 liradan başlangıç gösteriliyor.



Kayaşehir Adım İstanbul teslim tarihi!


Kayaşehir Adım İstanbul teslim tarihi Ocak 2018 olarak belirtiliyor. Kayaşehir Adım İstanbul Evleri projesinde tamamı peşin ödemelere yüzde 10'luk indirim yapılıyor.


Kayaşehir Adım İstanbul Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Adım İstanbul projesinde daire büyüklükleri 60 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.


Adım İstanbul Evleri projesinde fitness, hamam, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, su oyun havuzları, dinlenme terasları, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Adım İstanbul adres:Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul



Adım İstanbul Kayaşehir iletişim

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön