29 / 03 / 2024

Kayaşehir Evvel İstanbul Rezidans!

Kayaşehir Evvel İstanbul Rezidans!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Evvel İstanbul

Kayaşehir Evvel İstanbul Rezidans projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İntaya - İntes ve EYG Yapı imzası ile hayata geçirilen proje toplam 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.



İstanbul'un Başakşehir ilçesinin Kayaşehir bölgesinde yükselen  Evvel İstanbul  projesinde satış süreci başladı. Proje İntaya - İntes ve EYG imzası ile hayata geçiriliyor. 


Kayaşehir Evvel İstanbul Rezidans projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Projede yer alan 678 adet dairenin satış süreci başladı.


Kayaşehir Evvel İstanbul Rezidans projesinde toplam bedelin yüzde 20'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan kısım için 120 aya kadar banka kredisi kullanılabiliyor. 


Kayaşehir Evvel İstanbul Rezidans projesinde toplam 1500 tane daire bulunuyor. 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan proje 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Sağlık Kent'e 1 kilometre mesafede yükselen Kayaşehir Evvel İstanbul Rezidans projesindeki dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor.


Kayaşehir Evvel İstanbul Rezidans sosyal donatı alanları arasında yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness center, yüzme havuzu, sauna yer alıyor. 


Evvel İstanbul nerede?

Adres:Kayaşehir Bulvarı No.2 Başakşehir / İstanbul


Evvel İstanbul iletişim

Tel: 0216 527 56 19 

Web: www.evvelistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön