20 / 04 / 2024

Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs'ta!

Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs'ta!

Avrupa ve İstanbul’da bir ilk olan kapalı pazaryerlerinin ikincisinin temelini Kayaşehir’de atılıyor. Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs 2015 Pazar günü saat 16:30 da gerçekleşecek.



Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun da katılımıyla onurlandıracağı temel atma törenine bir çok 3.Bölge Ak Parti Milletvekili adayları da katılacak.

 

Başakşehir Belediyesi, semt pazarlarını Kapalı Pazar alanına dönüştürerek her mahallemize taşımaya devam ediyor. Başakpazar Fuar ve Sergi alanı ile başlayan proje, Kayaşehir kapalı pazar alanının temel atma töreni ile büyüyerek devam ediyor.

 

Şenlik tadında gerçekleşecek törende Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Orhan Hakalmaz da Kayaşehirlilere unutulmaz bir konser verecek.


AVM konforunda bir Pazaryeri daha


Kayaşehir Pazar, Sergi ve Fuar Alanı olarak inşasına da başlanan pazaryerinde market arabalarından deneme kabinlerine, asansörden kapalı otoparka, yürüyen merpenden ısıtma sistemi ile yaz-kış konforlu alışveriş keyfinin yaşanacağı bir alan kuruluyor. 33.352,17 m2’lik arsa alanına sahip olacak olan kapalı pazarın toplam inşaat alanı 12.028,84m2.  Geniş otopark alanı da sahip olacak olan pazar alanında 400’ün üzerinde gıda tezgahının yer alacağı gıda katı, yeme içme alanları ve 400’ün üzerinde tekstil ürünlerinin satışının yapılacağı kat olacak. Mescit, WC, soyunma kabinleri ve yönetim ofislerinin yer alacağı modern pazarda ayrıca 63 araçlık esnaf otoparkı da yer alacak. Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs 2015 Pazar günü saat 16:30 da gerçekleşecek.


Geri Dön