26 / 04 / 2024

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla iletişim!

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla iletişim!

Firma: Kayıhan Yapı

Proje: Cordella Tuzla

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla iletişim bilgileri kapsamında projeye 444 2 185 numaralı telefonlardan ulaşım sağlanıyor. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı



Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen  Cordella Tuzla  projesi, 20 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.  Kayıhan Yapı  Cordella Tuzla iletişim bilgileri kapsamında detaylardan önce projeden bahsedelim. 


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla, Anadolu Yakası içinde inşa ediliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar banka kredili vadelendirme yapılıyor. 


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla kapsamında toplam arsa alanı 10.420 metrekare ve konut sayısı ise 216 olarak belirlendi. 


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla iletişim!


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla kapsamında yer alan konutlar 77 metrekareden başlıyor ve de 170 metrekareye kadar yükseliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satış fiyatlatı 180 bin TL'den başlıyor ve de 420 bin TL'ye kadar yükseliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla kapsamında bnaka kredisinin yanı sıra yüzde 50 peşin geri kalan faizsiz vadelendirme şekli de firma bünyesinde sağlanıyor. 


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla  teslim tarihi Haziran 2015 olarak belirlendi. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla projesi kapsamında oyun alanları, anaokulu, açık ve kapalı yüzme havuzları, 7/24 güvenlik sistemi, peyzaj alanları, spor alanları ve otopark bulunuyor. 


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla iletişim Telefon : 444 2 185

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla iletişim Web Adresi: www.cordellatuzla.com


projeye sor



Geri Dön