24 / 04 / 2024

Kayıhan Yapı'nın Cordella Tuzla projesi yatay mimarmiyle yükseliyor!

Kayıhan Yapı'nın Cordella Tuzla projesi yatay mimarmiyle yükseliyor!

Kayıhan Yapı'nın İstanbul Tuzla'da inşa ettiği Cordella Tuzla projesi tanıtım fiyatlarıyla satışa sunuldu. Projenin yüzde 35'i sahiplerini bulurken, kasım sonuna kadar geçerli olacak fiyatlar 180 bin lira ile 420 bin lira arasında değişiyor..



Kayıhan Yapı'nın İstanbul Tuzla'da inşasına başladığı Cordella Tuzla projesi tanıtım fiyatlarıyla satışa sunuldu. 

Şimdiye kadar projenin yüzde 35'i sahiplerini bulurken, kasım sonuna kadar geçerli olacak fiyatlar 180 bin lira ile 420 bin lira arasında değişiyor. 120 aya kadar yüzde 0,80 maliyetle kredi kullanılan projede alternatif ödeme planları sağlanıyor. 


Kayıhan Yapı bünyesinde sağlanan taksitlendirme kapsamında, yüzde 50'si peşin, kalan kısmı vade farksız olarak teslime kadar ödenebiliyor. 20 milyon dolar yatırımla inşa edilen Cordella Tuzla, 10 bin 420 metrekare arsa üzerinde, 216 daireden oluşuyor. Büyüklükleri 77 metrekare ile 170 metrekare arasında değişen dairelerde 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunuyor. Teslimlerin 2015 Haziran'da yapılacağı Cordella Tuzla'da konutların KDV oranları yüzde 1. Yatay bir mimariyle hayata geçirilen projede, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, spor alanı, çocuk oyun alanları, anaokulu, 24 saat güvenlik sistemi, peyzaj alanları ve kapalı otopark yer alıyor. Kayıhan Yapı Tuzla'da inşasına başladığı projeyi tanıtım fiyatlarından satışa sundu, indirimli fiyatlar kısa süre için geçerli olacak. 


Zaman Gazetesi



Geri Dön