24 / 04 / 2024

Kayıtlı Elektronik Posta Hizmeti’nin ilk bayisi Gaziantep’te açıldı!

Kayıtlı Elektronik Posta Hizmeti’nin ilk bayisi Gaziantep’te açıldı!

Türkiye genelinde her ilde bir bayilik planladıklarını belirten TNB KEP Kurumsal ve Kanal Satış Direktörü Duygu Yantaç, “Kurumsal pazarda elde ettiğimiz başarı ne kadar doğru yolda olduğumuzu bize gösterdi." dedi...




Türkiye Noterler Birliği(TNB) Vakfı çatısı altında kurulan TNB Kayıtlı Elektronik Posta Hizmeti (KEP), kapsamında ilk bayisi Gaziantep’te açıldı. 


TNB, KEP’le işbirliği anlaşması yapan Kalender Bilişim’in kurucu ortağı Hulusi Kalender “Gaziantepli işadamlarının en büyük özelliği değişime gösterdikleri uyum ve teknolojiye yaptıkları yatırımlardır. Her yeni teknolojik gelişmenin dünya piyasasında rekabet gücünü artıracağını bilirler. Kurumsal düşüncenin hakim olduğu bu bölgede KEP’e geçiş çok hızlı olacak” dedi. 


Kalender “Öncelikle elektronik imza kullanıcıları başta olmak üzere, elektronik ortamın sunduğu kolaylığı gören tüm kullanıcıların, kısa bir süre sonra KEP alışkanlığı olacak. Hızlı bilgi edinme ve uygulamadaki kolaylıklar kullanım alanlarını genişletecek. Bilişim konusunda uzman, yerel alışkanlıklara hakim, köklü bir şirket olduğumuzdan kendimize güveniyoruz.” şeklinde konuştu. 


Türkiye genelinde her ilde bir bayilik planladıklarını belirten TNB KEP Kurumsal ve Kanal Satış Direktörü Duygu Yantaç ise, “Kurumsal pazarda elde ettiğimiz başarı ne kadar doğru yolda olduğumuzu bize gösterdi. KEP yeni bir iş yapış şekli. Hayatı kolaylaştıran bu sistemi, Anadolu insanı da en kısa sürede tanımalı. Üç büyük şehir dışında öncelikli illerimizi Gaziantep, Adana, Antalya, Balıkesir Bursa, Denizli, Eskişehir, Mersin, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya ve Samsun olarak belirledik. Türkiye tahmin edildiğinden de hızlı KEP’e uyum sağlıyor.” diye konuştu.


Gaziantep Gazetesi


Geri Dön