19 / 04 / 2024

Kayseri Belediyesi'nden 35 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Kayseri Belediyesi'nden 35 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan ilçesi, Beyazşehir mahallesinde bulunan 12 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedeli 35 milyon TL olarak belirlendi.



Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan ilçesi, Beyazşehir mahallesinde bulunan 12 arsayı 35 milyon TL'ye satıyor. Taşınmazların ihalesi 23 Ağustos saat 14:00'da gerçekleşecek. 



Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait, Kocasinan ilçesi, Beyazşehir mahallesinde bulunan ve aşağıda ada, parsel, yüzölçümü, mevkii, cinsi, muhammen bedeli ve geçici teminatları belirtilen 7 adet Konut + Ticaret Alanı arsası ve 5 adet Konut alanı arsası, toplam 12 adet arsa, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince yapılacak “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile ayrı ayrı satılacaktır.


1 - İhale 23.08.2017 Çarşamba günü saat 14.00’da Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacaktır.


2 - İhale katılımcılarından istenecek belgeler:

a) 2886 sayılı kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak Teklif Mektubu

b) Geçici Teminat makbuzu veya teminat mektubu veya Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler. (Bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen teminat mektupları süresiz, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri nominal bedele faiz dahil edilerek ihraç edilmiş ise bu işlemlerde ana paraya tekabül eden satış değerleri esas alınır)

c) Gerçek kişilerde Nüfus müdürlüğünden alınacak yerleşim yeri ve diğer adres belgesi, tüzel kişilerde ise bağlı oldukları oda kaydı.

ç) Tüzel kişiliklerde noter tasdikli imza sirküleri.

d) Şartname bedeli 100,00.- TL olup, bu bedelin yatırıldığına dair Belediye makbuzunun ibraz edilmesi.

e) 2886 sayılı kanundan dolayı ihaleye katılmama cezası almadığına dair yazılı taahhütname.


3 - Konu ile ilgili ihale şartnamesi ve ekleri, Belediyemiz Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü’nden temin edilebilir.


4 - Son müracaat tarihi 23.08.2017 Çarşamba günü saat 11.00’a kadar olup, müracaatlar Belediyemiz Encümen Başkanlığı’nın (İhale Komisyonu) sekretarya görevini yapan Kararlar Şube Müdürlüğü kalemine yapılacaktır.

İlanen duyurulur.


KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Kayseri Belediyesi nden 35 milyon TL ye satılık 12 arsa!



Geri Dön