19 / 04 / 2024

Kayseri Bünyan'da 9 mahalleye halı saha!

Kayseri Bünyan'da 9 mahalleye halı saha!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçenin farklı mahallerinde gençler ve çocukların kullanabileceği 9 halı sahanın inşa edileceğini ve çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri halı sahalar inşa edeceğiz dedi.



Bünyan Belediyesi gençleri spora yönlendirmek ve ilçeye sosyal bir hareketlilik kazandırmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamında Bünyan’da 9 mahalleye halı saha yapacak. Bünyan Belediyesi tarafından geçen yıl hizmete sunulan sosyal tesisler Bünyanlılar tarafından yoğun bir ilgi görürken farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra Bünyan Belediyesi bu yıl ilçenin farklı mahallelerde 9 halı saha daha inşa edecek. Bünyan Belediye Evleri mevkiinde geçen yıl Bünyan Belediyesince hizmete sunulan 4 büyük tesisten biri olan Şehit Ayhan Işık Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi vatandaşlar taralından yoğun bir rağbet görürken ilçe gençleri tarafından tesiste spor müsabakaları düzenleniyor. Bu yıl Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi yanında yapımına başlanan yeni tesisin inşaatı hızla devam ederken Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçenin farklı mahallerinde gençler ve çocukların kullanabileceği 9 halı sahanın inşa edileceğini söyledi. Başkan Gülcüoğlu ‘Çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri hah sahalarımızın yapımına başladık. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilçemizin farklı mahallerinde yeni sosyal donatı alanlarını hizmete sunacağız şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun "dedi.


Haberi alan ilçe gençleri ve çocuklar ise Başkan Gülcüoğlu’na teşekkür ederek;” Daha önce buradan halı sahada futbol oynaya bilmek için Kayseri’ye gitmek zorunda kalıyorduk. Başkanımıza teşekkür ediyoruz böyle bir hizmeti bizlere sunduğu için. Uzak mahallerden buralara geliyorduk artık herkes kendi mahallesinde bu hizmetten faydalanabilecek. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar. 



Anayurt


Geri Dön