28 / 03 / 2024

Kayseri Bünyan'da yol ve bakım çalışmaları yapılıyor!

Kayseri Bünyan'da yol ve bakım çalışmaları yapılıyor!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, alt yapı ve kış şartları nedeniyle bozulan yollarda bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.



Belediye Fen işleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım ekiplerinin, ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda çalışmalara başladığını belirten Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, “Belediyemiz ekipleri kış döneminin azalması havanın ısınmasıyla birlikte yol bakım ve onarım çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. İlçede alt yapısı tamamlanan ve kış döneminde deforme olan ana cadde ve sokaklarda çalışmalara sürüyor. Belediyemiz Fen işleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım ekipleri ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda çalışmalar yapıyor. Alt yapı çalışmaları ile kış ayında yağan kar ve yağmur sebebi ile aşınan ve bozulan caddelerde tamirat işlemleri sürüyor. Ana caddelerde sıcak asfalt serimi yapılırken ara sokaklarda oluşan hasarlı bölgeler ise kilitli parke yapılıyor. Belediyemiz ekipleri belirlenen program dahilinde yol bakım ve onarım çalışmalarına ilçe genelinde devam edecek” dedi.


Başkan Gülcüoğlu, 2016 yılı içinde 5 ayrı alt yapı kurumunun ilçe genelinde çalışmalar yürüttüğünü ve toplamda 50 milyonun üzerinde alt yapı yatırımı yapıldığını bu çalışmaların 2017 yılı içinde de devam edeceğini hatırlattı.


Milliyet


Geri Dön