23 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir Meclisi toplandı!

Kayseri Büyükşehir Meclisi toplandı!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat ayı toplantısı Başkan Vekili Savruk başkanlığında gerçekleştirildi. Büyük çoğunluğu İmar Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporlarla ilgili gündem maddeleri meclis üyelerinin oylarıyla karara bağlandı.




Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat ayı toplantısı Başkan Vekili Savruk başkanlığında gerçekleştirildi. Büyük çoğunluğu İmar Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporlarla ilgili gündem maddeleri meclis üyelerinin oylarıyla karara bağlandı.

Büyükşehir Belediye Meclisinde Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine götürülecek yardımlarla ilgili Kızılay Kayseri Şubesi ile işbirliği yapılması talebi de görüşülerek kabul edildi.

Meclis toplantısında ayrıca her ayın ilk toplantısında yapıldığı gibi Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Osman Yalçın tarafından son bir ayda gerçekleşen faaliyetlerle ilgili bir sunum yapıldı. Basın Danışmanı Yalçın, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlar ile Başkan Mustafa Çelik'in çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

GİLABURU TANITILDI

Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu gilaburunun tanıtımına ilişkin belediyelerinin çalışmalarıyla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Belediye tarafından şişelenen gilaburu suyu meclis toplantısı öncesi de ikram edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Bünyan Belediyesi tarafından yapılan bu çalışmanın diğer ilçelere de yaygınlaşması ve her ilçenin ekonomik değerinin öne çıkarılması gerektiğini belirtti. Bünyan Belediye Başkanı Gülcüoğlu yakın zamanda gilaburunun meyve çayını da üreteceklerini kaydetti.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön