19 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir'den yeni katlı kavşak!

Kayseri Büyükşehir'den yeni katlı kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ulaşımın daha konforlu olması için çalışmalarını sürdürüyor. Mustafa Çelik'in kamuoyuna açıkladığı projelerden biri olan Kartal Kavşağı'na yapılacak katlı kavşak için sondaj çalışmaları yapılıyor




Kayseri Büyükşehir Belediye Mustafa Çelik, şehir merkezindeki trafiği azaltmak için şehir merkezi dışında bir ring hattı oluşturmaya yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti. Bu çerçevede Kocasinan Bulvarı üzerindeki Karayolları, Hastane, İstasyon ve Nato Caddesi Kavşaklarındaki sorunu köprülü kavşaklarla çözdüklerini dile getiren Başkan Çelik, trafik sıkışıklığının yaşandığı diğer kavşaklarda da projelerle trafiği rahatlatacaklarını ifade etti.

Kayseri'deki ulaşımın daha konforlu olması için yoğun bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, bu çalışmalardan birisinin de Kartal Kavşağı'na yapılacak katlı kavşak projesi olacağını belirtti. Kartal Kavşağı'nın trafik sorunundan arındırılması için "Kartal Katlı Kavşağı" projesinin en kısa zamanda hayata geçirilmesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Çelik, "Kartal Katlı Kavşağı'nda 500 metre altgeçit, 85 metre üstgeçit yapılacak. Bu çalışmalar kapsamında zemin etüdü için sondaj çalışmaları devam ediyor" dedi.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön