25 / 04 / 2024

Kayseri Cumhuriyet Meydanı yenilenecek!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı yenilenecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile demokrasi nöbetinin 24'üncü gününe ev sahipliği yapan Cumhuriyet Meydanı'nda sabah saatlerinde incelemelerde bulundu.




Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her gece demokrasi nöbeti için hemşehrileriyle bir araya geldiği Cumhuriyet Meydanı'na bu kez nöbetin hemen ardından gitti. Bürokratlarıyla birlikte meydanı adeta karış karış gezen Başkan Çelik, yapılması gereken çalışmalarla ilgili tespitlerde bulundu.

Demokrasi nöbetleri sonrası Cumhuriyet Meydanı'nda temizlik ve yenileme harekatı başlayacağını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle demokrasi nöbetlerine 10 Ağustos Çarşamba gününe kadar devam edeceğiz. Çarşamba günü son nöbetimizi yine hemşehrilerimizle birlikte tutacağız. Daha sonra da nöbetlerimize ev sahipliği yapan Cumhuriyet Meydanı'nda geniş çaplı bir çalışma yapacağız. Cumhuriyet Meydanı her gün on binlerce, yüz binlerce hemşehrimiz tarafından kullanıldığı için haliyle yıprandı. Nöbetlerimizi bitirdikten sonra temizlik ve yenileme harekatına başlayacağız. Meydandaki sert zeminler, ağaçlandırma ve çevre düzenlemeleri ile havuzlar yenilenecek ve meydanımıza yakışır bir hale gelecek. Ayrıca Sahabiye ve Saat Kulesi'nin çatı izolasyonunu da yenileyeceğiz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız" dedi.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön