19 / 04 / 2024

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi açıldı!

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi'ni hizmete açtı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik katıldı.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi hizmete açıldı. Törenle açılan merkez Türkiye’de ilk ve tek.


Fizyo Spor Merkezi’nin ilk üyelerinden Fatma Belkıs Yaşar, açılış konuşmasında ''22 yıldır MS hastası olduğunu ve Fizyo Spor Merkezi’ne geldikten sonra üç haftada evin içinde bastonu atıp yürümeye başladığını söyledi. Dimdik durmayı öğrendiğini, artık ev işlerini yapmaya başladığını dile getiren Yaşar, “Daha önce evden dışarı yalnız çıkamıyordum, şimdi kendi kendime çıkıyorum. Bize bu imkanı veren Büyükşehir Belediyemize binlerce teşekkür ediyorum” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, “Bu kapsamda bir spor merkezi bulunmuyor. Ama pek çok vatandaşımız böyle tesislere ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyaçtan hareketle şehrimize bu tesisi kazandırdık. Üstelik çok kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu şehrin konforunu ve kalitesini artırmayı ve bu şehirde sağlıklı ve huzurlu insanların yaşamasını sağlamayı amaçlıyor. Yapmış olduğumuz pek çok çalışmanın asıl gayesi bu. Eğitime, kültüre, sanata, spora ağırlık vermemizin, insana yatırım konusu üzerinde hassasiyetle durmamızın nedeni bu. Aslolan bu şehirde yaşayanların ihtiyaçları ve bu ihtiyaçların temini. Çünkü biz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle insanlar için şehirler tasarlıyoruz ve bu doğrultuda hizmetler üretiyoruz. Fizyospor Klinik Pilates Merkezi işte bu anlayışın ürünlerinden birisidir. Bu merkezde uzman fizyoterapistler kontrolünde, Ortopedik, Nörolojik, Romatizmal ve Kalp-Akciğer hastalarının yanı sıra Gebelik, Geriatri hastaları için Klinik Pilates Hizmeti verilecektir. Hekimlerimizin spor ve eksersiz yapmalarını istediği hastalarımızın artık gidecekleri bir yer olmuştur. Bu hastalarımız sağlıklı spor ve egzersiz yapma imkanına kavuşmuştur. Aldığımız hayır duaları ne denli isabetli bir yatırım yaptığımızı da göstermektedir” ifadelerini kullandı.




Milliyet


Geri Dön