19 / 04 / 2024

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm uzlaşmaları başladı!

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm uzlaşmaları başladı!

Hacılar Belediyesi Başkanı Doğan Ekici, önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm ofisinde incelemelerde bulundu.



Hacılar Belediyesi Başkanı Doğan Ekici, önümüzdeki günlerde açılışıgerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm ofisinde incelemelerde bulundu.


Başkan Ekici,en kısa zamanda alandaki ev sahipleriyle uzlaşmaları tamamlamayı hedeflediklerinisöyledi.


130 Bin metrekare alanda 200 Milyon TL’ye mal olacak Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar hız kazandı. Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm ofisinde Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet Hökelek ile birlikte incelemelerde bulunan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, 130 Bin metrekare alanda kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanacağını söyledi. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;


“Bu kapsamda 1200 konutu hemşerilerimize kazandıracağız. Kentsel dönüşüm ofisimizi çalışmaları devam ediyor. En kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Hemşerilerimizle buraya davet edip, anlaşma sağlayacağız. Taleplerine göre 2+1 ve 3+1 konutları teslim edeceğiz. Şimdiden hayırlı mübarek olsun.”


Haber 38


Geri Dön