18 / 04 / 2024

Kayseri İncesu baraj ve mesire alanı çalışmalarında sona gelindi!

Kayseri İncesu baraj ve mesire alanı çalışmalarında sona gelindi!

İncesu Barajı çevresinde 5 kilometrelik yürüyüş yolu, çocuklar için çocuk oyun parkı, kamelya ve baraj üzerinden karşıdan karşıya geçmek için köprü yapımı çalışmaları hızla devam ediyor.



İNCESU Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2015 yılında başlanan baraj ve çevresinde mesire alanı yapım çalışmaları sona yaklaştı.


İncesu Barajı çevresinde 5 kilometrelik yürüyüş yolu, çocuklar için çocuk oyun parkı, kamelya ve baraj üzerinden karşıdan karşıya geçmek için köprü yapımı çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışma alanını gezen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, inceleme sonrası yaptığı açıklama da ” İncesu Belediyesi’nin 2016 yatırım programlarındaki projelerinden birisi de baraj ve çevresinin mesire alanı olarak düzenlenmesi çalışmalarıdır. 2015 yılında başladığımız çalışmamızı 2016 yılı içerisinde tamamlamış olacağız. Bu bölgede yaklaşık 5 kilometrelik yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve kamelyalar yaparak vatandaşlarımızın hafta sonunda ailesi ile birlikte gelerek piknik yapacağı bir alan oluşturma çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşallah 2016 Yılı Mayıs ayı sonuna yetiştirerek halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.


Hürriyet 


Geri Dön