24 / 04 / 2024

Kayseri İpek Diamond'da bahar indirimi başladı!

Kayseri İpek Diamond'da bahar indirimi başladı!

Firma: İpekar İnşaat

Proje: İpek Diamond

İpekar İnşaat'ın hayata geçirdiği 'İpek Diamond Projesi' konut almak isteyenlere bahar fırsatı sunuyor. Kayseri'nin kalbinde Erciyesevler'de yer alan projede peşin alımlarda bahara özel yüzde 12'lik indirim uygulanıyor.



İpekar İnşaat'ın hayata geçirdiği 'İpek Diamond Projesi' konut almak isteyenlere bahar fırsatı sunuyor. Lokasyon olarak, ulaşım, eğitim, sağlık, alışveriş merkezi, market gibi kurum ve kuruluşlara çok yakın, Kayseri'nin kalbinde Erciyesevler'de yer alan projede peşin alımlarda bahara özel yüzde 12'lik indirim uygulanıyor.


İpeksaray AVM'den sonra ilk konut projesi olan İpek Diamond, tüm müşterilerine 3 bin 700 metrekarelik peyzaj alanıyla birlikte yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, spor yapabilecekleri tesisler, tıpkı eski mahalle arkadaşlıklarının ve komşuluklarının yakalanabileceği özlenen bir hayatı sundu. 2016 eylül ayında hayatın başladığı İpek Diamond'da son daireler sonbaharda teslim edilecek. En son trendlerden oluşan ve son derece kaliteli malzemelerle oluşturulmuş akıllı ev sistemleriyle hayatı kolaylaştıran projede 5 bloktan oluşan 235, 240 ve 280 metrekarelik 4+1 daireler yer alıyor.



Sabah


Web: www.ipekdiamond.com.tr


projeye sor



Geri Dön