24 / 04 / 2024

Kayseri Karakaya'ya tek katlı TOKİ evleri geliyor!

Kayseri Karakaya'ya tek katlı TOKİ evleri geliyor!

Bünyan Belediyesince Karakaya Mahallesi'nde yapımı tamamlanan düğün salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Karakayalılara yeni müjdelerde veren Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Tek katlı bahçeli TOKİ evleri yapmayı planlıyoruz.” dedi.



Bünyan Belediyesince Karakaya Mahallesinde yapımı tamamlanan düğün salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı.


Karakaya Mahallesinde düzenlene açılış törenine Bünyan Kaymakamı Muhammet Kaya, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu İlçe protokolü, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe belediye çalışanları ve çok sayıda Karakaya’lı vatandaşlar katıldı.


Ülkemiz üzerinde son zamanlarda bugüne kadar oynanan oyunların çok daha fazlası yedi düvel tarafından icra ediliyor diyen Başkan Gülcüoğlu;” Senaryonun bini bir yandan uygulanmaya konuyor. Çok şükür ki milletimizin feraseti, milletimizin mahur duruşu bu hainlerin bu senaristlerin ülkemizi bölmeye parçalanmaya çalışan bu kirli nifak tohumlarını Allahın izniyle birer birer bertaraf ediyor ve etmeye de davam edecektir. Coğrafyamız da barış ve huzuru kardeşlik ve kalkınmayı bu iklimi istemeyen yedi düvelle gerçekten bugün itibariyle savaş halindeyiz. Bir kurtuluş savaşının yeniden icrası yirmi birinci yüzyıl da yeniden uygulanmasıyla karşı karşıyayız. İnşallah dün olduğu gibi, Çanakkale de olduğu gibi, Kurtuluş savaşında olduğu gibi yine birlikteliğin birlik ve beraberliğin, kardeşliğin en güzel örneğini vermek suretiyle hilalin haça karşılığında inşallah hilalin galibiyetini ortaya koyacağız. İnşallah yeryüzüne Osmanlı adaletini, Osmanlı misyonunu getirmek suretiyle yeniden medeniyetin inşasını hep birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.


Karakayalılara yeni müjdelerde veren Başkan Gülcüğlu;”Malumunuz, kısa zaman öncesinde sizlere de bir  TOKİ  projesini paylaşmıştık. Bununla ilgili Ankara’da TOKİ idaresiyle gerekli görüşmeyi yaptık. İnşallah kısa zamanda bir ekiple birlikte gelerek bir inceleme yapacaklar. Hemen akabinde jeolojik incelemeler ve gerekli diğer planlamalar ile birlikte yine kültürümüze uygun, tek katlı bahçeli TOKİ evleri yapmayı planlıyoruz.” diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön