19 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan'a yeni park yapılıyor!

Kayseri Kocasinan'a yeni park yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan'da park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Mahallelerimize çocuk ve yetişkinlerin vakit geçirebilecekleri renkli alanlar yapıyoruz.'' dedi.



Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Dere Mahallesi´nde mevcut parkların onarım çalışmalarının yanı sıra bölgeye yapılan yeni parklarda incelemelerde bulundu.


Planladığı projeleri bir bir hayata geçirerek çocuk odaklı çalışmalara ağırlık veren Başkan Çolakbayrakdar, belirli aralıklarla mahallelerde incelemelerde bulunarak, yeni planlanan çalışmaların hızla hayata geçirilmesi için çalışıyor. Başkan Çolakbayrakdar, mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırarak, vatandaşların hoş vakit geçirebilecekleri sosyal alanların sayısını artırıyor. Yeşil alanlara, parklara, çocuk oyun ve spor gruplarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan´da park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarına hızla devam ediyoruz.


Mahallelerimize çocuk ve yetişkinlerin vakit geçirebilecekleri renkli alanlar yapıyoruz. Geleceği umut dolu çocuklarımızın burada özgürce oyunlarını oynayacakları, hayallerini yeşertecekleri ve gönüllerince eğlenecekleri konforlu bir ortam sunuyoruz. Parklarımızı ailelerin çocukları ile birlikte gelebileceği ve iyi

vakit geçirebilecekleri şekilde hazırlıyoruz.” dedi.


Başkan Çolakbayrakdar, ilçe genelinde sosyal alanları artırmaya devam edeceklerini de belirterek sözlerini noktaladı.



Kayseri Haber


Geri Dön