18 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazi Çok Amaçlı Spor Salonu yarın açılacak!

Kayseri Melikgazi Çok Amaçlı Spor Salonu yarın açılacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarmisan Demokrasi Mahallesi, TOKİ alanında Çok Amaçlı Spor Salonu'nun tamamlanarak hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.



Hasan Polatkan Ortaokulu ve Andan Menderes İlkokulunun ortak kullanılacak olan spor salonu inşaatının tamamlandığını belirten Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, spor salonunun zemin artı bir kattan oluştuğunu ve çok amaçlı bir salonun yarın saat:13:00'da düzenlenecek tören ile hizmete açılacağını kaydetti. 


Spor salonunun 700 m2 kapalı alanı ve 240 kişilik seyirci tribün bulunduğunu bildiren Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi. 


"Melikgazi Belediyesi her ortam da ve her fırsatta eğitime ve sağlığa yatırım yapıyor ve destek sağlıyoruz. Arsası müsait olan ve spor salonu ihtiyacı bulunan Mimarmisan Demokrasi Mahallesi,  TOKİ  alanında Çelik taşıyıcı sistem ile spor salonu inşa ettik. Hem spor salonu hem de sahne gösteri salonu olarak hizmet verecektir. Bu tesis Hasan Polatkan Ortaokulu ve Andan Menderes İlkokulunun ortak kullanılacaktır. Çok amaçlı spor salona katlanabilir potalar, voleybol sahası, sahne, kafeterya, Soyunma odası, idare odası ve wc'ler yapılmıştır. Tesis çelik çatı ile kaplanmıştır. Eğitime ve spor camiasına hayırlı olsun" dedi.




Deniz Postası Gazetesi


Geri Dön