19 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazi'de arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi'de arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nce İlçe Müftülüğü'ne 2400 metrekarelik arazi tahsis edildi. Arsa, ibadet yeri olarak kullanılacak.



Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kamu kurum ve kuruluşların isteklerini her zaman olumlu değerlendirdiklerini belirtti. Kılıç, "Önemli olan bölgeye yatırım, Melikgazililere hizmet etmektir. Bunun için illaki Belediye olacak diye bir anlayışımız yoktur. Birçok kez kamu kurum ve kuruluşlar, özel sektör, demek, oda ve mesleki oda ile kurumlar vasıtası ile hizmet sunuyoruz. Zaten Kayseri Belediyeciliğin temelinde istişare, iş bölümü, paylaşım ve koordinasyon vardır. Son örneğini İlçe Müftülüğü'müzün talebi olan ve bölge halkın ihtiyacı olan 2400 metrekarelik alanı Müftülüğümüze tahsis ettik. İbadet yeri olarak tahsis edilen alan ile kazanan Melikgazi ve Bahçelievler halkı olacaktır" diye konuştu.


Kamu hizmeti bütünlük ister... 

Başkan Memduh Büyükkılıç, kamu hizmetlerinin bütünlük arz ettiğini bir yere sadece yol, kaldırım ve park yapmakla belediyecilik hizmetinin bitmediğini o bölgelerin eğitim, sağlık, ibadet, güvenlik ve spor ile ilgili diğer kamu yatırımlarına da yardımcı olmak üzere alan ve arsa tahsisinin yapılmasının gerektiğini vurguladı.



Kayseri Haber


Geri Dön