19 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazi'deki yeni kuran kursu binası tamamlandı!

Kayseri Melikgazi'deki yeni kuran kursu binası tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde 5 Ağustos 2016 günü temeli atılan Hacı Ahmet Camisi yanındaki Kuran kursu binasının tamamladığını ve yarın hizmete açılacağını söyledi.




Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde 5 Ağustos 2016 günü temeli atılan Hacı Ahmet Camisi yanındaki  Kuran kursu binasının tamamladığını ve yarın hizmete açılacağını söyledi.


Selçuklu Mahallesi, Hacı Ahmet Camii yanında inşa edilen Kur’an Kursu binasının 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Kayseri’nin neresine baksanız hangi okul, hangi dini tesis, üniversitelerimizin binalarında hep, bir hayırseverimizin ismini görüyoruz. Marka şehir Kayseri hayırseverler şehri olarak da anılmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak biz de özellikle eğitim alanında yaptığımız yatırımlar ile hayırsever belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. 16x10 m2 alana sahip tek katlı ve 2 derslikli kuran kursu binasında mutfak ve abdesthane bulunmakta olup 4 ay gibi bir sürede tamamlanmıştır. Belediyemizce yaptırılan son derece güzel bir Kur’an Kursu binası   Mahalle halkına hayırlı olsun diyorum” dedi.


Başkan Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde yapımı tamamlanan Kuran kursu binasının bugün Cuma namazı sonrası hizmete açılacağını sözlerine ekledi.



Melikgazi Belediyesi


Geri Dön