29 / 03 / 2024

Kayseri Park AVM araç kampanyası kapsamında Kia'ları dağıttı!

Kayseri Park AVM araç kampanyası kapsamında Kia'ları dağıttı!

Kayseri Park’ın araç kampanyasının talihlileri belli oldu. Noter ve Milli Piyango yetkilisi huzurunda Cumartesi günü yapılan çekiliş sonucunda 290 bin 942 çekiliş hakkı arasından Sahre Tilkici Kia Sportage’nin, Hasan Çakmak yeni Kia Cee’d’in ve Mehmet Kar



Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geçtiğimiz Cumartesi günü ziyaretçilerine çifte mutluluk yaşattı. Araç kampanyası talihlilerinin belirlendiği bu özel günde, Kayseri Park’ın yeni kampanyasının da duyurusu yapıldı. Bu amaçla özel olarak düzenlenen ve sunuculuğunu Yeliz Öney’in yaptığı programda ünlü sanatçı Gökçe’de en sevilen şarkılarını seslendirip, sevenlerine bol bol imza dağıttı. Programda ilk olarak Kayseri Park’ın araç kampanyasına katılarak Kia sahibi olan şanslı üç kişi belirlendi.  Noter ve Milli Piyango yetkilisi huzurunda yapılan çekilişle Sahre Tilkici Kia Sportage’ın, Hasan Çakmak yeni Kia Cee’d’in ve Mehmet Karakaya yeni Kia Rio’nun sahibi oldu.  

Kayseri Park’ta kampanya bitmez


Ses getiren kampanyalarıyla sektörde önemli bir yer edinen Kayseri Park, araç çekilişinin hemen ardından yeni kampanyasının lansmanını yaptı. Yeni kampanya hakkında bilgi veren Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, “Bahar Kampanyası” adını taşıyan kampanyaya 13 Nisan-9 Haziran tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapan tüm ziyaretçilerimiz katılabilecek. Kampanya kapsamında bir adet MMM Cobra Rcs 250 cc’lik atv motor, Sağnak Koleji sponsorluğunda 5 adet I-phone 5 ve Coca Cola sponsorluğunda  55 adet bisiklet hediye edilecek” dedi. 



Geri Dön