26 / 04 / 2024

Kayseri Park AVM ev hediye ediyor!

Kayseri Park AVM ev hediye ediyor!

1 Haziran'da dördüncü  yaşını kutlamaya hazırlanan Kayseri Park, ziyaretçilerine hediye yağdırıyor



1 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında Kayseri Park Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazalardan 110 lira ve üzerinde alışveriş yapanlar arasında gerçekleşecek çekilişle bir kişi dayalı döşeli evin sahibi olacak 

Kayseri'nin ve Orta Anadolu'nun ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan Kayseri Park Alışveriş  ve Yaşam Merkezi, dördüncü yaşını dört dörtlük bir kampanya ile kutluyor. '4. yaşında Kayseri Park'tan dört başı mamur kampanya' adını taşıyan etkinlik kapsamında Kayseri Park'ta bulunan mağazalardan 110 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes dayalı döşeli ev kazanma şansına sahip olacak. 1 Haziran'dan başlayan kampanya 31 Ağustos'ta sona erecek. Kampanya sayesinde yaz durgunluğunun kırılması ve satışların artması bekleniyor. 120'den fazla mağazanın yer aldığı Kayseri Park'ı haftaiçi 20-25 bin, haftasonuyla 30-35 bin kişi ziyaret ediyor.

Ev sahibi yapıyor

Kayseri Park, dördüncü yıl kutlamaları kapsamında dört dörtlük bir kampanyaya imza atıyor. '4. yaşında Kayseri Park'tan dört başı mamur kampanya' adını taşıyan etkinlik kapsamında Kayseri Park'ta bulunan mağazalardan 110 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes dayalı döşeli ev kazanma şansına sahip olacak. Kampanya 1 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak. 120'den fazla mağazanın yer aldığı Kayseri Park'ı haftaiçi 20-25 bin, haftasonuyla 30-35 bin kişi ziyaret ediyor.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Kayseri Park'tan dört dörtlük kampanya

Kayseri'nin ve Orta Anadolu'nun ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dördüncü yaşını dört dörtlük bir kampanya ile kutluyor. `4. yaşında Kayseri Park'tan dört başı mamur kampanya' adını taşıyan etkinlik kapsamında Kayseri Park'ta bulunan mağazalardan 110 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes dayalı döşeli ev kazanma şansına sahip olacak. Kampanya 1 Haziran- 31 Ağustos arasında devam edecek. Kampanya sayesinde satışların artması bekleniyor. 120'den fazla mağazanın yer aldığı Kayseri Park'ı haftaiçi 20-25 bin, hafta sonuysa 30-35 bin kişi ziyaret ediyor.
Radikal

 


Geri Dön