19 / 04 / 2024

Kayseri Park AVM yılbaşı çekilişiyle hediyeler veriyor!

Kayseri Park AVM yılbaşı çekilişiyle hediyeler veriyor!

Orta   Anadolu nun   ilk   ve   en büyük   alışveriş merkezi   Kayserinin     buluşma noktası Kayseri Park hazırlıklarını tamamladı,yılbaşı alışverişleri için ziyaretçilerini bekliyor.



 Kayseri Park " da yılbaşı alışverişi hem çok renkli hem de çok keyifli! Siz de gelin, alışverişin keyfini çıkarın¦

Orta   Anadolu nun   ilk   ve   en büyük   alışveriş merkezi   Kayserinin     buluşma noktası Kayseri Park hazırlıklarını tamamladı,yılbaşı alışverişleri için ziyaretçilerini bekliyor. Soğuk kış günlerinde içleri ısıtacak süslemesiyle göz alan Kayseri Park   ışık sellerinin hakim olduğu yeni dekoru ve orta alana kurulu   Pamuk prenses   yedi   cüceler   dağ konseptiyle ilgi çekiyor. çocuklar bu dağ konseptin de Noel Baba"nın trenine binip   çamların arasında küçük bir gezintiye çıkabiliyor. Gondon   ve kanguru   ya   binip   eğlenceli   saatler   geçirebiliyor

75 TL   ALIşžVERİşž   YAP   SPORTAGE ˜YI   SEN   KAZAN

Kayseri Park"ın   gelenekselleşmiş   yılbaşı   hediyesi   KIA 2011   yeni   turuncu sportage marka araba .   05 Aralık -15 Mart   Tarihleri arasında   75 TL alışveriş   yapan   tüm   ziyaretçiler   yılbaşı   çekilişine   kazanma   şansı   yakalayacak. Yılbaşı   çekiliş   arabası   çok   ilgi   gördü , turuncu   rengi   ile dikkatleri   üzerine   çeken   Sportage   çekilişine   10   gün de   31.500     bin kişi çekilişe   katıldı.

Kapanış saatini uzattı
Kayseri Park   ayrıca   yoğun ve stresli yaşam temposu içinde aile ve dostlarla yılbaşı alışverişlerinin en rahat şekilde yapılabilmesi için kapanış saatini 23.00"e kadar uzattı. Kayseri Park   , 24 “ 30 Aralık tarihleri arasında saat 23.00"a kadar ziyaretçilerine hizmet verecek.  

Mağazalarda indirimler ve kazançlı kampanyalar
şžimdi aileyi, dostları mutlu etmenin tam sırası! Yeni yıl için en güzel hediyeler Dünyaca   ünlü   yerli   yabancı 130   markası ile       Kayseri park "ta alıcılarını bekliyor. Kayseri Park "ta yüksek indirim oranlarının yanı sıra yılbaşına özel çok kazançlı fırsatlar ve kampanyalar da sunuluyor. 130   mağaza da yüzde 80"lere varan indirimler Kayseri Park ta   ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor.

Kayseri Park   "da alışverişin, dostlarla sohbetin, ailecek mutlu bir gün geçirmenin keyfini yaşayın.


Geri Dön