24 / 04 / 2024

Kayseri Park AVM'den ziyaretçilerine lüks daire ve mobilya!

Kayseri Park AVM'den ziyaretçilerine lüks daire ve mobilya!

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinin 5. Yaşımızda da Boş Yok Kayseri! adını taşıyan kampanyasının talihlileri belli oldu.  Fatma Günay lüks bir dairenin sahibi olurken,  Gülser Keşoğlu da mobilya ve beyaz eşya kazandı



 

Kayseri Parkta düzenlenen toplantıda talihlilerin hediyeleri temsili anahtar ve hediye çeki ile takdim edildi... Orta Anadolunun gözde alışveriş merkezi Kayseri Park ın beşinci yılına özel olarak düzenlediği, 5. Yaşımızda da Boş Yok Kayseri! adını taşıyan kampanyanın talihlileri belirlendi.  Geçtiğimiz haftasonu Noter huzurunda yapılan çekilişle Fatma Günay  Garanti Konut tarafından  inşa edilen lüks bir dairenin sahibi oldu. Ayrıca Gülser Keşoğlu'nun evi de perdesinden halısına, beyazeşyasından mobilyasına kadar herşeyiyle yenilenecek. Kampanyanın büyük ilgi gördüğünü belirten Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, Çekiliş 121 bin 728 kupon arasından yapıldı. Çekilişe Kayserililerin yanı sıra Yozgat, Nevşehir, Sivas ve Niğdeden gelip alışveriş eden ziyaretçilerimiz de katıldı dedi.


121 bin 728 kişi arasında yapılan çekiliş sonucunda beş çifte beş yıldızlı tatil, beş kişiye check-up, beş kişiye İngilizce eğitim seti ve üç ay sürecek İngilizce kursu hediye edildi.


Balon ve konfeti show

Çekiliş sonrasında Yetenek Sizsiniz Türkiye programının geçen yılki Şampiyonu Sefa Doğanay, eşsiz taklitleriyle süslediği stand-up gösterisinde Kayseri Park ziyaretçilerini gülmekten kırıp geçirdi. Gösterinin finalinde ise Bülent Ersoy taklidiyle Kayseri Park için söylediği doğum günü şarkısı sırasında, Alışveriş Merkezinin tavanından ziyaretçilerin üzerine 10.000 adet renkli balon bırakıldı. Balonlarla birlikte başlayan konfeti yağmuru ziyaretçilere unutulmayacak bir görsel bir şölen yaşattı. Kayseri Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, Çekilişin finalinde gerçekleştirdiğimiz balon ve konfeti show için ziyaretçilerimiz halen beğenilerini dile getiriyorlar. 5. Yıl dönümü kutlamalarımızı zihinlere kazınan bir show ile tamamlamış olduk. Merak eden dostlarımız kutlama anı görüntülerini internet sitemizden izleyebilirler. dedi.


 


Geri Dön