24 / 04 / 2024

Kayseri Park sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekiyor!

Kayseri Park sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekiyor!

Kayseri Parkta etkinliklerin ardı arkası kesilmiyor. Kampanyalardan imza günlerine,sosyal sorumluluk projelerinden söyleşilere kadar her şey Kayseri Parkta...  



CUMARTESİ GÜNLERİ SAĞLIK ÜZERİNE SOHBET

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kayserililerin sağlığına yönelik önemli bir çalışmaya daha imza atıyor. Acıbadem Hastanesi işbirliği ile Cumartesi günleri 15.00 - 16.00 saatleri arasında her hafta farklı bir konuyla sağlık sohbeti   gerçekleştirecek. Ziyaretçilerin  sağlık üzerine soruları yanıtlanarak, aralarından 3 şanslı katılımcıya sürpriz hediyeler verilecek. Kayseri Park, sağlığına önem veren, merak ettiği sorulara cevap arayan ziyaretçilerini Mayıs ayı sonuna kadar her cumartesi sohbet alanına bekliyor.

PAZAR GÜNLERİ KAYSERİ PARKTA DANS GÖSTERİLERİ

 Yoğun ve stresli yaşam temposu içinde ziyaretçilerine eğlenceli anlar yaşatmayı amaç edinen Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kayseri Park, Mayıs ayı sonuna kadar her Pazar günü 15.00-16.00 saatleri arasında unutulmaz dans gösterilerine imza atacak. Tangodan Salsaya, Rumbadan Cha Chaya, Hip Hoptan geleneksel halk oyunlarına kadar çeşitli dans gösterileri Kayseri Park ziyaretçilerine sunulacak.

Alışveriş,lezzet,sinema,eğlence gibi tüm hizmetlerin bir arada sunulduğu; Orta Anadolu ve Kayserililerin buluşma mekanı Kayseri Park ayda ortalama 750.000 ziyaretçi ağırlıyor.


Geri Dön